Схема с естествени хормонални стимулатори

Animal

04.12.05
22:55

Здравейте!
Мисля да си взема трибестан и ZMA. Какво ZMA да взема? Мусаши добро ли е или има и по-добър вариант? Вече ми обясниха как се приемат тези двете добавки, но след като прочетох това-онова бих искал да попитам дали еленовият корен не е по-добре от трибестана, или пък мога да го добавя и него към схемата? Също така каква е разликата между еленов корен и златен корен? И накрая за L-arginine и L-ornithine - пише че стимулират отделянето на хормона на растежа. Мога ли да ги добавя към този цикъл или да ги оставя за по-нататък? Пише да не се приемат с въглехидрати и с протеин. Това означава, че трябва да имам разстояние от примерно 2 часа преди и след като съм ги пил, в което да не приемам храна, така ли? А мога ли да взимам протеин иначе (по друго време), ако ги взимам и тези екстри? Също имам малко останали креатин и глутамин, мога ли да ги взимам и тях с тези добавки. Знам че много неща станаха, затова е поста, да кажете какво да взимам и какво не. В момента почивам, след 15 дни ще тренирам много интензивно 2 месеца, после пак ще намаля темпото.

filatov

04.12.05
23:06

Трибулуса повиишава отделянето на лутенизиращия хормон, а от там покачва и тестостерона. Механизма на действие на ЗМА не е напълно ясен, но със сигурност е различен от този на трибестана, така че и двата можеш да ги вземаш по заедно. ЗМА половината сутрин след ставане веднага и вечер преди лягане на гладно. За тея аминокиселини мисля че ефекта няма да е толкова голям, но ако имаш пари излишни има на Ултимат едно комбинация Аргинин, Орнитин, Лизин.

Animal

07.12.05
14:47

[quote author=“filatov”]Трибулуса повиишава отделянето на лутенизиращия хормон, а от там покачва и тестостерона. Механизма на действие на ЗМА не е напълно ясен, но със сигурност е различен от този на трибестана, така че и двата можеш да ги вземаш по заедно. ЗМА половината сутрин след ставане веднага и вечер преди лягане на гладно. За тея аминокиселини мисля че ефекта няма да е толкова голям, но ако имаш пари излишни има на Ултимат едно комбинация Аргинин, Орнитин, Лизин.

Ами ако ефектът е “твърде” добър, тоест ако се покачи прекалено много тестостерона, тогава какво става?

07.12.05
18:49

мии, може да ти излезнат пъпки примерно.Но едва ли ще повишиш производството на тестостерон над 40% от нормалното, което е сравнително малко за вредни ефекти.МОже да получиш приаповия синдром(да ти седи 1 ден надъ++ен и да те боли след това) но като цяло страшно няма. И мен ме интересува обаче има ли смисъл да се взима аргинин или е по-добре за тия пари да си взема глутамин?

Animal

12.12.05
15:15

[quote author=“Infernaloverkill”]мии, може да ти излезнат пъпки примерно.Но едва ли ще повишиш производството на тестостерон над 40% от нормалното, което е сравнително малко за вредни ефекти.МОже да получиш приаповия синдром(да ти седи 1 ден надъ++ен и да те боли след това) но като цяло страшно няма. И мен ме интересува обаче има ли смисъл да се взима аргинин или е по-добре за тия пари да си взема глутамин?

Ами увеличено окосмяване?

13.12.05
08:35

ми пил съм трибестан за 1 месец като цяло имаше само втория ефект(с постоянната ерекция), промени в окосмяването не съм забелязал, но според мен трябват по-високи нива на тестостерона за да стане проблемно, каквото може да бъде при прием на стероиди

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1