Относно форума и субектите в него.

Темата е заключена.

Момчета, забелязвам ,че дискусията в този форум напоследък е взела яко да се извращава към обиди и провокации.
Този форум е за силов трибой, но не забравяйте, че то е на специализирано интернет издание, което претендира за известен стил и дори популярност.
Форумът има правила, можете да ги намерите в сигнатурата ми и те са за всички.
Моля ви от този момент нататък да започнете да вземате насериозно тези правила. В момента форумът за силов трибой предизвиква повече кавги и от този за стероиди. При десетки пъти по - малко участници.
Оценявам и факта, че вие се познавате и че някои от обидите може и да са на шега, а спама приемате като чат, но форумът не е за това.
Оттук нататък смятам ,че толерантност към нарушението на правилата няма да има. Дори не мога да гарантирам, че даже в този момент няма да има вече реакция срещу поведението на определени участници, макар че лично на мен не ми се иска, но реакцията ще е 100% в правото си и по - скоро аз греша, като й се противопоставям.
Това е, нямам съмнение че сте интелигентни хора и ще ме разберете. Някои се заяждат, други се изхвърлят, трети се оставят да бъдат провокирани. Всички са виновни. Това колко вдигат на лежанката не ги прави по - малко виновни.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1