06.12.05
09:10
Аз сега започвам да тренирам и още се чувствам като Алиса в страната на чудесата.Не разбирам нищо и ще сам много благодарен ако някой ми обесни какво трябва да ям.
06.12.05
10:06
Прачети всичко в bb-jeam,целия форум и тогава питай нещо конкретно защото информацията е много. :wink:
Ами трябва да си съставиш хранителен план за да имаш най добри резултати не забравяй че яденето е толкова важно колкото и тренировката ако не се храниш както трябва няма качване на ММ
06.12.05
21:43
точно тово питам.какво да ям?Белтъци,въглехидрати?какво и по колко?не се сърдете просто още сам новак но смятам това да не е за дълго.
и между другото да си зема ли “Бирена мая” защото четох че е добра.
Използвайте бутона “промени”.
Miraculix.bb
06.12.05
23:36
Еми не че съм нещо кой знае колко навътре в нещата де,ама общо взето яж обикновените заподозрени-месо,яйца,мляко,извара,кашкавал,плодове,зеленчуци :D :D :D и си попийвай водица :) Успех
07.12.05
08:48
благодаря за савета,а относно маята питам защото разбрах че помага за кожата и растежа,а и че няма странични ефекти.Това всъщност така ли е ?
бирената мая не е лоша,но това са си един вид витамини,не очаквай от тях да качиш маса.а за яденето,ами на теб ти трябват около 2-2,5гр белтъчини на килограм телесно тегло,около 3-4гр въглехидрати, за да имаш прогрес.както ти беше казал някой,яж много пилешко,риба(в тях има много протеин),хапвай мляко.много е хубаво и дори задължително да ядеш и ориз,картофи.от тях ще си набавиш въглехидратите.просто почети и ги комбинирай нещата.с две думи, яж много :lol:
08.12.05
08:30
благодаря за савета