06.12.05
10:28
Здравейте
Имам доста интересен въпрос и предварително се извинявам ако той вече е обсъждан в този форум,но форума наистина е огромен,а аз съм нов и нямам време да го преглеждам тема по тема,така че ако не ви се говори по вече обсъждана тема редирект-нете ме :D
Та въпросът ми е:при сериозно и продължително трениране с натрупване на сериозна маса какви са промените в скелетната структура,във вътрешните органи(сърцето трябва да върши много повече работа,черният дроб,стомах,черва...),възможно ли е и те да растат,след 25-тата година,примерно,и ако не то как се справят?Възможно ли е и скелта да расте успоредно с мускулната маса и най-вече гръдния кош да увеличи обема си и как?
Благодаря за всяко компетентно мнение предврително.
Скелета не се променя изобщо това е невъзможно заздравяват се само връзки и сухожилия следствие на по голямата сила което естествено е + сърцето не се уголемява ако не използваш Стероиди а ако правиш кардио му се подобрява изтласкваемоста (с един удар изтласква повече кръв с което живота му се увеличава) За да имаш широки рамене те трябва да са развити ,гърба също, и да имаш тясна талия издухана без мазнини тогава се получава визуалния ефект на широките рамене , а всъщност скелта си е непроменен , надявам се ти стана ясно сега
Успех и ПО-Здрави
Аз знам , че със упражнението наречено Пулоувър , може да се разшири гръдния кош. Това става поради разтягането което предизвиква това движение. Разтягането мисля , че засяга междуребрените връзки и това кара гръдния кош да увеличи обема си.