06.12.05
12:57
Смятам да си зема едно от двете , знам че и двете наливат с вода мускулите и придават леко напомпен ефект. Но кое е по ефективно. :))) С кое ще кача малко поечко маса
По-добра комбинация от това да взимаш и двете според мен няма, аз ли4но ги пиех и двете и ефекта беше поразителен, аз ги пиех 3 пъти по 5 г глутамин и 2 пъти по 3 г креатин на ден
17.12.05
13:39
100% съм за глутамина!
Cheers!
18.12.05
18:43
и аз смятам от януари да започна един цикъл или с креатин или с глутамин и се надявам някой с по-компетентно мнение от горните да препоръча акуратно една от аминокиселините.
18.12.05
19:09
Креатин.
18.12.05
19:10
наи хубаво е креатин + глутамин / не или / защото едното помага на другото за пълноценното му усвояване затва са ръка за рръка.....аз ся пия креатин с амино с геинер и протеин - ще кажа какъв е резултата :)
21.12.05
18:29
креатин
Креатин е по добрия избор
Глутамина трябва да се приема дълъг период за да усетиш някакъв ефект а ако не е комбиниран с креатин този ефект е занижен
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Креатин е по добрия избор
Глутамина трябва да се приема дълъг период за да усетиш някакъв ефект а ако не е комбиниран с креатин този ефект е занижен
даже според мен ефекта е почти нулев ако е само глутамин, все пак креатин идва от анг. и в превод значи изграждам, аз съм 100% за креатин