Eдна идея

07.12.05
11:38

Здравейте!Искам да чуя вашето мнение отностно това което съм замислила сега.Целта ми е релеф-дълбок релеф,защото и сега не се оплаквам от липсата му.Тежа 48 кг висока съм 164 см.Та за идеята ми- мисля от март месец за спра плодовете изцяло, след това постепенно спирам овесените ядки и ориза, спирам и бадемите/ единствените ядки които ям/ , спирам и млякото/ киселото аз прясното отдавна го спрях/ .И накрая ще остане само месото, зеленчуците, изварата и белтъците от яйца.Така три дни на четвъртия- малко ориз или овесени ядки- не повече от 50 грама за закуска, и после пак три дни на месо и т.н.Така мисля да изкарам лятото.Като тренировките ще са 5 дни силови в залата и 4 дни кардио сутрин на гладно.Интересно ми е вие какво мислите за това?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1