08.12.05
21:34
Да направим едно форумче и на тази тема :D
Значи става въпрос кой е най-добър като цена и качество
но не на прах а твърди протеини които са в :wink: храната
тренирам от доста време и съм манчал какво ли не и
това са моите изводи
Червеното месо е добро но трябва да е чисто
а чистото хем трудно се намира хем е скъпо 6лв.1кг
Яицата са супер само че след време започваш да коткудякаш
хем коткудякаш хем акаш ,тоест развалят ти стомаха.
Пилешките гърди на третия ден вече ги мразиш
дъвеш дъвчеш не може да преглътнеш бориш се със всяка хапка
Изварата е манна небесна хем евтино хем много
белтци но е по гадно и от пил.гърди
И така от толкова години търсене на билдерска храна
като за България маи наи добре е скумрията
много белтъци малко мазнини а и едно кило е 3лв
Е най добре е разнообразието но като си нямаш лична
готвачка скумрията е решението
Кажете според вас кой е най добрия протеин :?:
абе да ти кажа няблягам на сичко животинско ,както и на бобените храни,ама от тях много файда няма,за гарнитурка са екстра ама да се разчита само на тях не става.Иначе и на мене ми омръзва да ям едно и също и затова гледам да няблягам и на прахчетата.Абе незнам откъде я купуваш тая скумрия по 3лв килото,ама аз изчистена и замразена я земам за 6 лв :?
Брато аз също вземам протеин на прах ,без него неможе да правиш
сериозни мускули.Значи скумрията я вземам 2.60лв със глава и опашка
и около 3.50лв. изчистена .Взимам ги на едро със кашони и за това е тънко
но пък на дребно да има 15%-20%разлика максимум
Астор когато ми писне рибата да взема да пробвам с яица.
При рибата проблема е че мирише и зимата ако скарата е вътре
голям проблем
кажи някъкъв вариант за тези яица на всяко хранене отделно
ли ги приготвяш или на един път за целиа ден
Аз лично слагам понякога 6яица на тефлоноф тиган и без мазнина ги
приготвям като махам 3 жълтъка
кажи ни примерно ти как ги приготвяш :?:
Аз съм също за яйцата. Седмично, между 2 и 3 кори яйца изяждам и проблеми нямам (жалко че на вятъра толкоз жълтъци - на 10 яйца отиват на боклука 7-8 жълтъка)!!! Пилешко на поразия никога не ми е омръзвало, зависи от финансите. Риба не мога да понасям за сметка на това, така че колкото и да е евтина, няма да ми стане основен източник на протеин. Естествено не се минава и без този на прах!
УОДА кажи как го приготвяш пилешкото ?
Аз например хвърлям една тава със пилешки гърди във фурната
и имам за 3 дена като е топло още първата порциа става но след това
става като гйон сещам се за ЧАРЛИ ЧАПЛИН дето ръфаше една
обуфка във един филм :D А разлика почти няма между цената
на яйцата и пилешките гърди 1кг пил.гър.-5лв.-205гр.белтък
34яица-4.76лв.-204гр.белтък
Рибата и аз неможех да я понасям но от 6 месеца какво ми става
немога да и се наситя ,чак се чудя защо не съм я ял преди
Пилешките гърди първо ги накисвам в мляко и подправки, понякога и соев сос, след това на на една скаричка за сандвичи и пека до леко зачервяване и като ги режа са още сочни.
11.12.05
01:30
#8
[quote author=“iunga”]
Кажете според вас кой е най добрия протеин :?:
В кърмата е най-добрия - безспорно! :lol: :lol:
[quote author=“Sportex”][quote author=“iunga”]
Кажете според вас кой е най добрия протеин :?:
В кърмата е най-добрия - безспорно! :lol: :lol:
Тъй де ти такъв ли пиеш? Кажи ни и на нас да си вземем. Айде поне за съществуващи неща да си говорим.
Относно как приготвям пилешкото - нищо особено. Понеже не искам да си дразня стомаха с подправки и тем подобни го слагам чисто във фурната, може би малко сол (в пликовете за печене). Нищо друго, после като изстине само го претоплям, но като имам вкъщи не слагам повече от килограм да се пече, а то за един ден нищо няма да му стане. До края на деня щом е изядено, не е като подметка. Ти колко кила слагаш да се пекат?
БТВ: телешкото също е много готино, но не мога да го готвя както трябва (пилешкото най-лесно става)! Иначе в БГ рядко хората правят рибата хубава, защото аз не я понасям, но в Испания като ядох, не разбрах че е риба, докато не ми казаха. :wink:
[quote author=“YODA”][quote author=“Sportex”][quote author=“iunga”]
Кажете според вас кой е най добрия протеин :?:
В кърмата е най-добрия - безспорно! :lol: :lol:
Тъй де ти такъв ли пиеш? Кажи ни и на нас да си вземем. Айде поне за съществуващи неща да си говорим.
Относно как приготвям пилешкото - нищо особено. Понеже не искам да си дразня стомаха с подправки и тем подобни го слагам чисто във фурната, може би малко сол (в пликовете за печене). Нищо друго, после като изстине само го претоплям, но като имам вкъщи не слагам повече от килограм да се пече, а то за един ден нищо няма да му стане. До края на деня щом е изядено, не е като подметка. Ти колко кила слагаш да се пекат?
И аз го приготвям по същия начин само че слагам 2 пакета във
фурната във един пакет са три гърди значи общо 6
на ден ям по 2 и със една фурна искарвам 3дена