Whey 40000 (weight gainer)

CR

09.12.05
17:33

Какво мислите за това ? Някои ползвали ли го е ? Аз ся си го взех (1кг.) и от следващата седмица започвам да го пия. Ако някои го е ползвал моля да споделят дали има ефект.

10.12.05
08:06

Аз изпих една кутия.Определено има ефект.Само че на опаковката пише да се пие 20 мин. след трен.Аз така и не го пих нито веднъж толкоз късно след трен :)

10.12.05
10:31

Не ми хареса , даже се отвратих от него. Първо като се разбива се пени супер много ,второ като изпиеш една доза ти става мн тежко-беше ми мн гадно щях да драйфам и трето качва се ама не чисто много омазнява демек за мен е супер гаден.Пробвай с другата сурватка 100% whey с вкус на кокос и кажи от кой си по доволен

CR

10.12.05
11:22

[quote author=“XaMaLLa”]Не ми хареса , даже се отвратих от него. Първо като се разбива се пени супер много ,второ като изпиеш една доза ти става мн тежко-беше ми мн гадно щях да драйфам и трето качва се ама не чисто много омазнява демек за мен е супер гаден.Пробвай с другата сурватка 100% whey с вкус на кокос и кажи от кой си по доволен

Ами това е  100% whey ... обаче е с вкус на шоколад (след 5 дена някаде ще почна да го пия) А за качването ... на мен ми трябва да кача без значение дали е мазнина или каквото и да е ... за мен чистенето е наи лесната работа, но качването е истински Ад :evil:
Дано от тва да има ефект и да кача някое килце. :lol:

11.12.05
11:08

бъркащ 2-та продукта. Този който си си купил е 100% WHEY 4000 (weight gainer) с няколко думи това е смеска между гайнър и сурватка.А другия продукт е 100% WHEY с вкус на кокос и е чиста сурватка...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1