09.12.05
22:00
при отслабване или при напълняване се получават неприятните за всеки стрии? :roll:
09.12.05
23:24
Не е точно така,не само от това например сега съм на 16 и от бързия разтеж ми се получиха стриите на целия зад*ик.И сега съм си зел маслото на Икаров дето ми го препоръча kakvo_stana… и се нядявам да помогне
Кажи ако има ефект, че на майка ми да купя, тя в момента свали и се получиха.
Стриите се получават от недохранване на епитела и се напуква лесно. Това вече е заради изпъването на кожата, или нейното свиване, при резки, стресови за организма реакции в резултата основно от храненето ни
10.12.05
16:14
Стрии се получават сьщо при качването на маса
Мускулите се оголемяват и сцепват кожата
10.12.05
18:54
Стрии се получават от :
1.Бързо изграждане на маса,няма значение под каква форма или рязко сваляне.
2.липса на витамини.
3.зависимостта на разтегаемостта на кожата на всеки индивидуално.
Стриите се получават,когато тялото расте прекалено бързо или просто непосилно на кожата да се разтегне и така кожата се разтяга на места,на които разтежа е по-ускорен или самото сваляне.Това се получава и когато пак растете бързо,но не приемате достатъчно витамини.Когато се получават стрии започва да ви сърби,но не непоносимо и ако наистина става,просто вземете необходимите мерки навреме - купете си кремове за предпазване от стрии,защото веднъж появили се стриите не се премахват.Има лазер за тяхното премахване но е само 100$ за кв.см.да не би и да е повече и пак не се гарантира появата на нови след това.
11.12.05
00:57
Доколкото знам стриите се получават като качиш много бързо мускулна маса на дадена група.Мускула ти расте по барзо отколкото кожата ти и за тва става така.Най често сам виждал по ръцете и най-кофтито е че не може се махне(макар че на някой от момчетата които познавам им харесват....)
11.12.05
14:55
Абе една за чар може да има, ама не повече :wink:
11.12.05
14:57
а чудовищата като ронита и тем подобни .. имат ли??? :wink: :roll: