треснах се и са...

10.12.05
12:01

Значи неска си треснах ръката(лаката) в сеифа на баща ми  тои е около 110/120 см и нещо ми щръкна леко кокала кат си гледам лявата има разлика дали е само натъртено или нещо друго...Ясно че вие не сте лекари ма(някои от вас може и да са) колко време не трябва да тренирам?В понеделник ще хода дами напраат снимка пък да видим.И става ли да тренирам само лявата ръка (тя и без това ми е по слаба)?

10.12.05
12:14

[quote author=“wolf_”]нещо ми щръкна леко кокала

Това не звучи добре. :shock:  Снимай се непременно и недей да тренираш засега. Опиши болката?

10.12.05
12:35

ми кат си опъна ръката(дясната) и леко боли от вътрешната дет леко ми се е показал кокала сми щръкнал е и също кат нещо напрегна ръката пак боли,но поне мисля че не е счупена щот мога да я движа  :roll: Дано ми мине по бързо че е гадно не мога с дясната ръка и хляб да си отрежа щото боли не е болка за умиране ма не съм от тея дет рискуват

VE

10.12.05
13:37

:lol: Споко пич, вече четвърта година карам кросови и ендуро мотори, колко травми съм преживял, бедна ти е фантазията. Щом си я “треснал”, да разбирам, че си я притиснал :?:  :roll: Ако е оттелка, значи си разместил най вероятно нещо. Ама определено няма да е счупено :idea: Иди се снимай, и недей да се товариш, че става страшно  :shock:  :!:

13.12.05
18:21

Ok vеrtex
Хора не съм ходил да я снимам болката почти отшумя само кат си опъна ръката ме боли  :D

Не пускай по 2 поредни поста моля !!! Използвай промени ако имаш да добавиш нещо обединих ти поста
DJGorgio-Astor

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1