21.06.04
18:26
Ок, крайно съм недоволен от факта че имам проблем който се появи от нищото преди седмица и вече ми става много досаден и ми пречи в почти всички упражнения :( :x :x :x
Значи изпитвам някаква слабост в едната ръка, от китката до лакътя (включително). Не е болка, а слабост. Винаги загрявам добре, всичко си е ОК, аз съм начинаещ, на 5 месеца почти тренировки, но ето сега изведнъж само в едната ми ръка слабост се появи. Имам чуството че ще си изпусна дъмбела/щангата постоянно - мноооого е неприятно. На какво се дължи това? Трябва ли да ида на лекар или е временен период някакъв... пробвах с 4 дни почивка но проблема си остана... Ма**а му!
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:45.
21.06.04
18:34
Ами пробвай с една седмица почивка. Явно нещо си претоварил ставите си. Аз миналата година се бях записал на един турнир по канадска борба и 1 седмица след това не можех да вдигам изобщо, защото лакътя и ставите и китките ми бяха лом. А ако не стане с почивка наистина най-удачно ще бъде да потърсиш лекарска помощ. Успех !
И аз бих ти препоръчал да минеш през някои ортопед например. Можеш да пробваш с хрущял от акула, уж много помагал. Или се мажи с някои гел(артростоп...там и аз незнам какви са) Вероятно е да имаш микроразкъсване на мускула на предмишницата, което минава с малко почивка. Все пак си направи изследвания. Аз само предполагам...
21.06.04
18:53
ОК, благодаря Ви много!