11.12.05
01:13
Ами стажа ми е 2 месеца в фитнеса.. тренирам по програмата за Начинаещи.. 3 пъти седмично.. и 3 пъти седмично (в различни дни)
ходя на тренировки по брейк.. сигурно те са ми като някакъв вид кардио.. ама не мога без тях :(
и искам да кача повечко мускулна маса сега зимата, че после да орелефя за лятото
.. и бих искал съвет от вас за хр. добавки..
На 16 г., висок съм 183 см. , тежа 76 кг.
Мисля да си взема 5 КГ Pro Gold 90 за преди лягане.. (по 40 гр. = 4 месеца)
и Super Mass Gain или Junior 8 КГ - за преди и след тренировка (по 2х30 гр. = 4 месеца) (в нетренировачни дни няма да пия)
или пък може би вместо гейнер някаква суроватка ли.. незнам ? или първите 2 месеца гейнер.. и после суроватка ??
също така Creatine 600 г - ON (58 лв.)—> мисля да направя два цикала с креатин-а (с зареждаща фаза) до Април
имайте впредвид, че имам намерение да си взема хранителни добавки, които да ползвам в продължение на 3-4 месеца..
до лятото чак.. ;) е естествено ще заредя ако свършат
преждевременно
какво ще кажете за тези аминокисилини и глутамина ?
ОPTIMUM NUTRITION Superior Amino 2222 325 tabs = 3 х 1 ден ~ 110 дози = 72.50 лв
ОPTIMUM NUTRITION Glutamine 500 240 caps по 5 гр.- 40 лв. = 120 дози
Не пускай поредни постове ако имааш да добавиш нещо използвай промени, поста ти бе обединен от мен
DJGorgio-Astor
Аминото са убави ама глутамин нема смислул да си зимаш на таблетки
щото ти излиза по скъпо.
Абе с тоя стаж и протеина ти е много, какви са тия комбинации се едно се готви6 за световно , засега си се храни добре може да вземаш протеин някакъв и тренирай
17.12.05
11:11
Много ти е малък стажа за толкова добавки, не че не може ама няма смисъл. При начинаещите растежа е в пъти по-голям от този при тренираните.
Сега конкретно за суплементите: От глутамина няма смисъл. Джуниър е пълен боклук - за вкуса да не говорим. Гейнърът не е лош, а креатинът на ОН си е добър.
Зимата, празници това онова .. хапвай повечко и не си харчи парите за неща, от които в момента нямаш нужда.