Магазин за евтини тежести?

Прескочи до:

11.12.05
12:31

Искам да си купя тежести и две ръкохватки да ги ползвам в домашни условия. Казаха ми за някакъв магазин на кръстовището на околовръстен път и симеоновко шосе, но неможах да го намеря. Знаете ли магазини от кадето могат да се купят тежести?
Предварително благодаря.

11.12.05
14:29

Метро или Г.М. Димитров 36 Спорт Депо

11.12.05
16:27

мерси
а попанах на 2.50 лв. за килограм на дисковете.

TG

11.12.05
17:43

[quote author=“silvesterjunior”]мерси
а попанах на 2.50 лв. за килограм на дисковете.

ако кажеш колко струват дъмбелите добра услуга ще ми направиш

ST

11.12.05
19:43

ако може да ми пратиш като лично саобщение цените  за килограм на дискове и дъмбели щот незнам мове ли да се пишат във форума

TG

11.12.05
19:49

нека да прати цените за дъмбели и на мене

VA

14.12.05
11:31

пратете и на мен цените за дискове

14.12.05
21:24

аве кви са тия работи, постни цените в темата да видим и ние

14.12.05
23:43

Напишете ги може

MA

17.12.05
13:44

Внимавайте като купувате лостове и тежести. Те всички са Китайски с различни цени са но и качеството е различно. Купувал съм си чугунени дискове Фи 30мм  и от Пиротска и от МЕТРО. На тези от МЕТРО дупката им беше накриво. Там не го забелязах и после съм си ги пилил вкъщи с едра щкурка. Голяма хамалогия е. И на двете места цената е над 2 лв.

22.12.05
15:39

на красно село има спортен магазин дъмбели - 20 лв. дискове- 2.00 лв кг.
а в надежда на едно место сам чувал дамбели - 12 лв. тежести 1.7 лв кг ама беше отдавна и съм забравил

25.12.05
14:25

ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

Поста бе изтрит защото съдържа реклама !!!
DJGorgio-Astor

19.01.06
22:19

на Алабин има един “магазин за топки” там бяха за последно по 1.80 , ама незнам може да са ги качили.то е на спирката на трамваите на площад македония

EN

19.01.06
22:26

[quote author=“Infernaloverkill”]на Алабин има един “магазин за топки” там бяха за последно по 1.80 , ама незнам може да са ги качили.то е на спирката на трамваите на площад македония

Така е скоро ходих там!!!
http://www.sportsite.hit.bg/ 
уреди и тежести на добри цени,в Надежда е(за тези които казаха Надежда)!!

21.01.06
09:03

Сичко е доста изгодно сравнение с другите  фирми за  уреди и др.  Ако си купувам нещо сигурно ше от тях  макар че нз как се стане работата като съм на 300км от софия !!!  само да не ми изкарате поста реклама , тва си е лично мнение !

С.

21.01.06
11:33

Значи по зали съм разпитвал как вървио желязото. Отговора беше 1лв за 1 кило, така че  ако някой се интересува ще проуча в фитнеса в който ходя, имам бегъл спомен че имаше табела 60 кг за 50 лева , това мисля са дискове  :roll:  вярно че са 2ра ръка , но пък офертата е доста по прилична от горепосочените  :wink:

EN

21.01.06
12:33

добре питай мен цената ме устройва,няма значение от килата!

28.01.06
18:32

и на околовръсното има едно маказинче , цените са приемливи - ако сте с кола  може да скокнете до там да видите

С.

31.01.06
00:23

Значи офертата е : износенитете дъмбели (чисто желязо), //ама в окаено състояние - смисъл било е червено сега се е изтъркало и т.н, малко ръждясало и прочие //  се продават на кило , 1 кило = 1 левче . Това обаче е до изчерпване на износените дъмбели , май офертата вече на важи за моя фитнес, защото като ги гледам са ги подновили , а старите са изчезнали.... Но все пак има 2 х 20кг , които мсиля че също са набелязани, та ако дойдете (вие заинтересованите) в Редута мисля че ще успеете да си ги купите. Всичко друго обаче е що годе мово и едва ли ще е толкова евтинко....  Еми това проучих аз, няма да се бутам повече, който му се занимава да идва към редута и да разпитва  :wink:

MA

11.03.06
16:52

Ако моше някои да ми направи хранителна програма за покачване на масата?И ако мойе да ми кайете как да я спазвам.Мерси предварително

09.04.06
20:49

[quote author=“Mafiot@”]Ако моше някои да ми направи хранителна програма за покачване на масата?И ако мойе да ми кайете как да я спазвам.Мерси предварително

тва и за мене е добре,макар че е оффтопик.
а иначе по темата аз не съм получил нищо от цените,кажете некои хубав магазин отдето да си купя дъмбели или саит отдето да си ги поръчам

11.04.06
11:13

На ъгъла на бул.Европа и Обелско шосе/ срещу магазина на форд мисля/, пада се Люлин 1 - 1,80/кг дискове

15.04.06
17:32

Отивате на наи близката железария взимате си каквото ви хареса отивате в мазата освежавате малко железцата и почвате да заварявате :) просто не си струва да давам повече от 20 стотинки на кг.  :wink:

ST

16.04.06
00:19

^LoGo^ абе що приказваш каде ти не е мястото

що не фанеш един колец и 2 камака и да ги еържеш
става идеална щанга и няма да ти струва повече от 10стотинки за връзката :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

16.04.06
00:35

[quote author=“stanko”]^LoGo^ абе що приказваш каде ти не е мястото

става идеална щанга и няма да ти струва повече от 10стотинки за връзката :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

ам на бул.Евлоги Георгиев имаше разпродажба 1.60 кг
лостовете ф-30 15 и ф50 20 ама май нищо не е останало

16.04.06
14:23

[quote author=“stanko”]^LoGo^ абе що приказваш каде ти не е мястото

Мързеливец :) чесно да ти кажа мога да си направя по хубава от тия дето се продават по магазините....(в смисъл точно за мен)

16.04.06
18:14

ха! то ако е за въпрос аз на село си направих дъмбели с арматурно желязо и цимент 2Х 20 кг и си тренирам с тях като съм там :wink:

EN

17.04.06
09:52

Тетава е:
http://forums.data.bg/viewtopic.php?p=5246848#5246848
имах ли парите набих ви пратил обявата! :lol:  :lol:  :lol:

23.04.06
12:25

[quote author=”^LoGo^”][quote author=“stanko”]^LoGo^ абе що приказваш каде ти не е мястото

Мързеливец :) чесно да ти кажа мога да си направя по хубава от тия дето се продават по магазините....(в смисъл точно за мен)

бе и аз се пробвах да си направа лежанка стигнах до някъде, това беше преди 5 месеца сега събира прах на балкона ,дадох около 50 лв само за профили, ма сега ше я направа на такова за коремни преси,
иначе от магазина си купих лежанка със скрипец и такова за краката за 300 лв. СЕГА КАТО ГЛЕДАМ ТЕЖЕСТИТЕ ПО КОЛКО ПАРИ СА ЛОШО МИ СТАВА , АМА ШЕ ЗИМАМ КО ДА ПРАА..:)

05.05.06
11:37

[quote author=“energymax”][quote author=“Infernaloverkill”]на Алабин има един “магазин за топки” там бяха за последно по 1.80 , ама незнам може да са ги качили.то е на спирката на трамваите на площад македония

Така е скоро ходих там!!!
http://www.sportsite.hit.bg/ 
уреди и тежести на добри цени,в Надежда е(за тези които казаха Надежда)!!

A дали можеш да напишеш по-точен адрес, че на сайта са много лаконични по въпроса, направо са сметнали за излишно да го публикуват, а си харесах една лежанка.... :?

Предварително благодаря за инфото.  8)

EN

05.05.06
23:51

има телефон обади се и ще ти кажат да не мислиш че помня от преди 5-6м!

16.08.06
17:55

A дали можеш да напишеш по-точен адрес, че на сайта са много лаконични по въпроса, направо са сметнали за излишно да го публикуват, а си харесах една лежанка....

Човек, дали са телефон! :wink:

0888 948354

16.08.06
18:32

Ето един линк и от мен:
:arrow: http://www.bodys-sport.com/catalog/products_new.php

16.09.06
20:06

[quote author=”^LoGo^”][quote author=“stanko”]^LoGo^ абе що приказваш каде ти не е мястото

Имам една книшка от седемдесете години. Там всичко е на принципа ,,направи си сам,, Относно тежестите там е даден следният съвет: взимане си малко ламарина, правите си една формичка, като правите една дупрка в средата, бутате малка арматура за всеки случай и супвате бетон. Едно време хората така са правили мускули.

21.04.08
09:27

А някой знае ли какви са цените на тежестите сега в метро?

FA

09.04.09
10:09

Знам че темата е стара но може ли да ми кажете някое по евтино място в София или някой онлайн магазин,тъй като ги гледах под 3,60лв за кг не може да се намери(ф30).Купих си преди 1 месец от технополис кг за 2,70 което беше приемливо що годе,ама по 3,60 е много скъпо.

09.04.09
13:30

продавам гумиран дъмбел супер удобния  10 кг  тежестите + лостчето за 40 лева ако някой се интересува да пише на скайп th3gr1mr1pp3r прецени си дали ти е оферта щото дъмбела ти и гумиран даже пишете да ви пратя снимки

19.03.10
23:38

Nqkoi interesuva li se ot samory4no praveni ka4estveni stomaneni tejesti praveni sa dosta dobre po dobri ot kypenite pyk i stomanata si e stomana vinagi mojesh da si vurnesh parite v olovna ne e typa guma ili 4ugun :D 1.80 kiloto !!

20.03.10
13:04

Аз се интересувам. Дай координати или се обади на тел.0886242641

20.03.10
19:27

Аз също се интерисувам,прати ми снимки: plamen_mm77@abv.bg

Мнението беше редактирано от plamen1977 на 20.03.10 19:28.

ИВ

20.03.10
19:40

Интересуваме се даи скаип или номер да се разберем ?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1