Тренировка вкъщи,има ли смисъл?

Прескочи до:

08.01.06
21:01

В къщи се постига много. За 8 месеца тренировки в къщи от 68 кг станах 75 кг като дръпнах и на ръст и на ръце. Стига да има желание винаги ще си направиш качествена тренировка вкъщи. Има страшно много упражнения за домашни условия, които водят до доста приличен прогрес.

08.01.06
21:34

Мотивацията е важна Дориан го е казал и то не напразно

09.01.06
12:21

За много години на всички !!! Ихаа много се радвам, че толкова се изписа по темата наистина вече сам абсолютно обеден, че човек който не тренира само да почете в форума ще се зариби :)))

13.01.06
01:37

От около 6 месеца тренирам само в къщи и съм супер доволен. Имам лежанка, крив лост, дъмбели, към 100-тина кила свободни тежести...за кардио (тъй като все още нямам велоергометър) и аз тичам по стълбите на входа от 1-ви до 7-ми етаж. :wink:  Единственото което наистина няма и ми липсва от тренировките в залата, това е духът на фитнеса...незнам дали ме разбирате, но друго си е да отидеш в залата, и да гледаш навсякъде около теб хора с които имате 99 % еднакви цели, да чуваш ударите на метала когато някой до теб сменя тежестите, или пък любимото ми “братле дигай, дигай, че се затиснах”  :lol: От там естествено и идва проблема с мотивацията от тренировките в къщи. По различно е когато си сам...но пък с времето се свиква. :wink:

13.01.06
05:42

[quote author=“martinnest”]От около 6 месеца тренирам само в къщи и съм супер доволен. Имам лежанка, крив лост, дъмбели, към 100-тина кила свободни тежести...

Ми братле и аз да ги имах тия неща и аз щях да си тренирам в къщи :P

MO

28.01.06
19:28

[quote author=“martinnest”]От около 6 месеца тренирам само в къщи и съм супер доволен. Имам лежанка, крив лост, дъмбели, към 100-тина кила свободни тежести...за кардио (тъй като все още нямам велоергометър) и аз тичам по стълбите на входа от 1-ви до 7-ми етаж. :wink:  Единственото което наистина няма и ми липсва от тренировките в залата, това е духът на фитнеса...незнам дали ме разбирате, но друго си е да отидеш в залата, и да гледаш навсякъде около теб хора с които имате 99 % еднакви цели, да чуваш ударите на метала когато някой до теб сменя тежестите, или пък любимото ми “братле дигай, дигай, че се затиснах”  :lol: От там естествено и идва проблема с мотивацията от тренировките в къщи. По различно е когато си сам...но пък с времето се свиква. :wink:

Aз тренирам вече втора година в домашна обстановка.Мога да се похваля с доста постижения.Някой веднага ще каже че лъжа или че съм пристрастен-не е вярно и в зала съм ходил. Но важно е да отбележа че тренираме 3 човека. Просто имаме час в които се 4акаме у нас. За тези 1 и 10 месеца съм постигнал МНОГО в домашна зала.Ръката ми беше 27.5 когато започнах бях на 14 год сега е 36.5 Гръдния  кош ми беше 93 см сега е 109 см преди бях висок 175 сега съм 188.5 :lol:  започнах с 30-40 кг лежанка -помня че първо тренирах на два пъна с една дъска за гладене :oops: това ми беше лежанката.Сега вдигам 80 6-8 пъти за серия и 90 1-3 пъти на лежанка (сам си я направих от винкели) А наи-интересното- :P моите тежести са от цимент!!! :D имам около 200кг циментови тежести и около 90кг железни за дъмбели и крив лост.Купих си само 1 прав лост 10лв -15 кг олимииски е бил някога (много надахвашто :P )и един СЗ лост за 15 лева а имам и  6 дъмбела дето ми ги направи един стругар за 10 лева общо-железата бяха от мен :) имам и скрипец 8) е може да е от дървени трупи скрепен ама варши работа с макара от  един строеж  я взех ‘’назаем’’ :twisted:  да 70 кила издържа ама и 90-ка съм слагал на нея.Искам само да ви кажа че с желание всичко се  постига и няма значение къде тренираш даже според мен вкъщи е по добре но това си е мое мнение.Сега съм почти на 17 години и имам големи амбиций :wink:  важното е желанието и ВОЛЯТА.Ядене-когато има :roll:  химията е за смешниците и комлексарите.Баба ми наскоро ми каза ‘Я какав едър стана а пък аз те хранех само с хляб и сладко’ :evil:  Специален поздрав на DJjorjoi Astor за мен той е постигнал много и спечели уважението ми защтото знам колко е трудно (е поне в началото ) да напредваш. Аз тренирам не за другите а за да докажа на себе си това че съм способен и притежавам дисциплина и воля.
П С поздрави на всички които са избрали Бодибилдинга за свои спорт -правилно решение :wink:  :arrow:  :)

01.02.06
18:35

Аз съм жена и от 1 месец само вкъщи тренирам, при условие, че няколко месеца бях се отпуснала. И вече виждам резултати.
Важно е да знаеш какво правиш, а не къде - дали в зала или вкъщи. Дала съм си срок до 26 април, пък ако се получи ще пратя снимки. Да видите дали има ефект от трен вкъщи  :wink:

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1