нещо за консервите

12.12.05
11:13

тука където живея Виена най-евтино определено излиза да се храниш с консерви . разнобразието е огромно квото се сетите има го в консерви . ясно ми е напълно че прясното е за предпочитане , но не мога да си го позволя .. особено месото е много скъпо . по едно пиле си купувам седмично , за повече не стигат парите . и така голяма част от ежедневното ми меню представляват консерви - боб , леща , грах , телешко , риба тон . Рибата тон примерно ми е много вкусна а и ми излиза дори по евтина от пилешкото . Някой ако знае повече по въпроса за консервите - вредят ли по някакав начин ? неподходящи ли са за ае не ежедневна ама през ден-два употреба ? .. макар че квото и да кажете аз ако си отрежа консервите почти съм си отрязал и фитнеса

12.12.05
14:29

Риба тон в собствен сос е добра идея

Аз много често си взимам консерви от риба тон, 15 гр май беше протеина вътре. И бг не са лоши, но Rio Mare специално са много вкусни.

Sportex

12.12.05
14:33

[quote author=“manson”]Аз много често си взимам консерви от риба тон, 15 гр май беше протеина вътре. И бг не са лоши, но Rio Mare специално са много вкусни.

Какви парички са тея консерви?

13.12.05
11:34

Аз си взимам тука едни консерви с риба тон с 27 грама протеин вътре пише на опаковката . Наскоро си взех и 1,2 кг голяма консерва с риба тон струва 4 евро , колкото струва и 1,5 някаде пиле . Никой не каза лещата от консерва примерно по кво се различава от тая която си варим ? ясно че втората е за предпочитане но защо ?

[quote author=“Sportex”][quote author=“manson”]Аз много често си взимам консерви от риба тон, 15 гр май беше протеина вътре. И бг не са лоши, но Rio Mare специално са много вкусни.

Какви парички са тея консерви?

Ам те май бяга по 1,30 лева консервата -160 грама, 15 грама протеин на 100 - това са българските.
Рио Маре не им знам стойностите, но същата консерва е към 4 лева.

19.12.05
01:22

консервите с риба-тон са яки от към протеин, но кофттито при тях, а и при всички консерви е натрият. Определено не е от най-полезните неща за организма  :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1