DVD-та за бб във Варна

emergency_bg

13.12.05
11:56

От известно време се опитвам да открия откъде могат да се купят във Варна филми за бб.
Интересуват ме специално филмите на Арнолд, в Интернет могат да се поръчат по 40-50 долара.
Някои има ли представа?
Специално ме интересуват тези филми: http://www.mesomorphosis.com/store/arnold-schwarzenegger.html
Или ако някой знае откъде могат да се теглят?
Благодаря предварително!

13.12.05
12:33

аз имам около 10 филма за бб  :lol: и съм на интербилд - от сървъра е сичко , пък и нямам записвачка да ти помогна сори :)

Не че се хваля ама в на иб сървъра всичките филми(е тези на тема ББ) са качени от едно момче което взе назаем моите дискове  :lol:.

B_Ball_P

13.12.05
13:36

ъъъ .. имаше 1 страница с много бб филми ама нещо в темата за филми немога да я набарам тая страница .. някой ако се сеща да каже адреса :wink:

13.12.05
13:47

Намерих някои неща по най-простия начин. Написах бодибилдинг в търсачката на съответната страница и излязоха няколко филма.. а като знаете имената и на атлетите, сигурно още по-лесно ще намерите това, което ви трябва. Не знам дали е разрешено да напиша интернет адресите, затова който иска да ми прати ЛС и ще му ги дам.

13.12.05
13:50

[quote author=“mother”]Намерих някои неща по най-простия начин. Написах бодибилдинг в търсачката на съответната страница и излязоха няколко филма.. а като знаете имената и на атлетите, сигурно още по-лесно ще намерите това, което ви трябва. Не знам дали е разрешено да напиша интернет адресите, затова който иска да ми прати ЛС и ще му ги дам.

Пиши ги няма проблем! По здрави

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1