Пак за пресата!

KO

13.12.05
21:45

Извинявам се много, че повтарям поста си, но не получих отговор и затова са надявам като задам нова тема някой да ми каже!
Вече мога да гарантирам, че 100% знам как се прави преса, посл. 2 дни сигурно съм го прочел 12690 пъти - диета, карди и на последно място упражненията за корем. Упражнения правя, кардио правя, но с диетата незнам как да се справя... Някой може ли да ми каже основните неща които не трябва да ям и по кое време да ям ако ще има някъкъв ефект, защото строга диета с зададени храни немога да спазя, но примерно да не ям след 18 часа, да не ям сладко.. такива работи мога, затова ви моля ако знаете кое ще има ефект да ми го кажете за да го вместя в режима си на ядене!

13.12.05
23:49

Не и е тук мястото на темата каквоочакваш да ти се каже
Пусни я в хранителните раздели

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1