ролетка и метър

14.12.05
14:38

Малко смешна тема, но мисля че е важна..
Значи днеска си мерих ръката и ръста... ръката си мерих с метър, височината с ролетка... и като ги сравних на 40см по метъра показва 38.5см по ролетката :shock:  та са не знам кое показва правилно...сравних метъра с друг метър и съвпадат, сравних и ролетката с друга ролетка и те съвпадат, обаче като сравна метъра и ролетката има разминаване :shock: ...На кое да вярвам????

SP

14.12.05
14:56

Мери с едно и също! Не е важно самата стойност важен е прогреса постигнат за единица време! :wink:

14.12.05
16:37

Метърът е верен. Пробвай да измериш 40см на ролетката, но не отначалото, където предполагам са орязали 1.5см.

NI

14.12.05
18:01

явно не само на мен ми се е случвало това - само че при мен беше още по-драстична разлика- според метъра 40,а като се прибрах вкъщи - според ролетката:37, 37,5 см:)И си викам - леле за 2мин докато се прибера с 2,5 см ли ми е спаднала ръката бре???

14.12.05
18:34

[quote author=“Miraculix.bb”]Метърът е верен. Пробвай да измериш 40см на ролетката, но не отначалото, където предполагам са орязали 1.5см.

Ами не са отрязали щото на 100см вече разликата става по-голяма.

14.12.05
19:03

Има една пластинка на рулетката може тя да ти играе номер
Направи така както предложи Miraculix.bb само че сложи метъра на рулетката от 10 см и сравни може да е нарисувана грешно

14.12.05
23:32

Грешно нарисувани ролетки досега не съм виждал а и мисля че няма - това е смешно. По-скоро става дума за некомпетентност при меренето.. още повече щом се е случило няколко пъти...

14.12.05
23:40

[quote author=“kao”]Грешно нарисувани ролетки досега не съм виждал а и мисля че няма - това е смешно. По-скоро става дума за некомпетентност при меренето.. още повече щом се е случило няколко пъти...

Има има китайски ментета по 50 ст ще ти покажа някой път

NO

15.12.05
01:35

На ролетката в началото има една пластинка за да си закачиш за шкаф примерно и тя отнема малко така че това ще да е причината.

16.12.05
00:28

В случая метъра измерва по-точно, понеже следва релефа на ръката, а рулетката е по-твърда и не се огъва точно по формата на ръката и се получава разминаване.

^V

16.12.05
13:13

Незнам как мериш, но би трябвало с ролетката да ти излезе по-голяма ръката(поне при мен е така- 35 метър, 36 ролетка)

AN

16.12.05
14:57

[quote author=“westdogg”]Малко смешна тема, но мисля че е важна..
Значи днеска си мерих ръката и ръста... ръката си мерих с метър, височината с ролетка... и като ги сравних на 40см по метъра показва 38.5см по ролетката :shock:  та са не знам кое показва правилно...сравних метъра с друг метър и съвпадат, сравних и ролетката с друга ролетка и те съвпадат, обаче като сравна метъра и ролетката има разминаване :shock: ...На кое да вярвам????

Аз пък съм сравнявам два метъра и имаше 5 мм разлика, единият беше стар и от плат и от много мерене явно се беше разтегнал - може при теб да има подобен проблем

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1