Има ли връзка !

15.12.05
12:14

Някои хора казват че ако в тренировката за крака правим по много повторения се получава претрениване с цел да станат краката по малки и по оформени ! Аз бих искал тоя ефект ! но например ако в същтия ден тренирам рамо ! при това претренирване на краката не претренирва ли цялото тяло - В смисал дали ще повлияе на другите мускулни групи !

15.12.05
19:43

Какви са тия методи , не ти препоръчвам този метод а и едва ли някой ще ти го препоръча

Сигурно си чел за сваляне на маса с клекове но там става дума за диета която се подържа и само с клекове се сваля, тази статия я четох преди време

Не е много удачно .. толкова ли си як в краката  :shock:

15.12.05
20:43

[quote author=“fakata”]Някои хора казват че ако в тренировката за крака правим по много повторения се получава претрениване с цел да станат краката по малки и по оформени ! Аз бих искал тоя ефект ! но например ако в същтия ден тренирам рамо ! при това претренирване на краката не претренирва ли цялото тяло - В смисал дали ще повлияе на другите мускулни групи !

И аз съм имал тоя проблем краката ми бяха твърде големи и бях
бавен със тяхнапример боря се със някои виждам как тръгва да ми
взема <напада> крака но неможех да го дръпна имено тежките клекове
ме направиха бавен
Купих си един професионален бегач <колело> и даваи батка ти си
всяка сутрин по 20км и краката стават много релефни и яки
гръдният кош расте а талията се стяга значително
но това само един месец защото ще се скапиш ако продължиш дълго

16.12.05
14:38

аз преди имах много да чистя и карах много колело !
аз се чудя от каде ми се е получила такава тясна талия !
тои било от колелото !
:))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1