Проблем със стриите!!!

KU

15.12.05
21:08

От Юни до сега качих 8кг мускулна маса.Дръптах на ръце много.Ама и много се нацепих по раменете и по бицепсите.Под много разбирайте,че все едно ме е драла котка.Дайте някъкъв съвет.

15.12.05
21:18

Ми отиди при лекар да ти предпише да се мажеш с нещо :wink:

15.12.05
21:36

Тука е имало и други подхранки може би :lol:
Трябваше да вземеш предварително мерки сега е малко късно

Хахаха Джорджио рокз  :lol:

Ми свърши се то .. след година и след няколко плажа ще избледниеят и толкова. Купи си някакъв мазен крем и мажи да се предпазиш следващия път - Ikarov, Avon Re-fine strech marker ... Може и Геритамин да си вземеш - 20 хапа са 2,40 лева с вит А и Е

15.12.05
21:52

Остават си няма как да ги махнеш освен да избледнеят малко.

15.12.05
21:56

Айде да споменем и хирургията ама е доста скъпичко, но го има като вариант

M

16.12.05
00:20

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Айде да споменем и хирургията ама е доста скъпичко, но го има като вариант

чувала съм за контратубекс-то е за белези ама много хора го използват за стриите и значително избеляват.
а за пластика не съм чувала да е измислена процедура за напълно премахване.с тея как се казваха абе пилинг с некми кристали беше.....и с него не се махат.общо взето много преятели имат и са ги позаличили но никой не сам видяла да ги е махнал.
много са гадни!
ти имаш ли в предвид някаква определена пластика ?не знам да има де.

16.12.05
00:26

[quote author=“Kulturistche”]От Юни до сега качих 8кг мускулна маса.Дръптах на ръце много.Ама и много се нацепих по раменете и по бицепсите.Под много разбирайте,че все едно ме е драла котка.Дайте някъкъв съвет.

Иди на лазерни процедури.Щом са от скоро ще минат.Не боли.

KU

16.12.05
11:57

Ще се посъветвам и с някой лекар.Благодаря все пак.

Контрактубексът е за други неща по принцип, някой верно си го ползват за стрии .. тяхна си работа.

16.12.05
17:31

Аз 6е се изкажа неподготвен май, ама... :) Тия стрии не си ли ‘заминават след някоя и друга година? Аз яко си бях изгорил единия крак и за 2 години си избледня и замина... Със стриите не е ли така?/Ходих яко на плаж съ6о така; смяната на тена играе роля/

KU

16.12.05
18:20

[quote author=“tpd”]Аз 6е се изкажа неподготвен май, ама... :) Тия стрии не си ли ‘заминават след някоя и друга година? Аз яко си бях изгорил единия крак и за 2 години си избледня и замина... Със стриите не е ли така?/Ходих яко на плаж съ6о така; смяната на тена играе роля/

Не се махат,само избледняват.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1