16.12.05
11:46
Сега се чудя според вас, кога е наи добре да се взима метана!Мисалта ми е при какви приеми би се усвоявал наи добре от организма!
Аз си мисля за сутрин преди закуска (ако има такава де) и за след обяд, въпреки че и преди фитнес тренировка също би било добре!
Как мислите вие?
Просто ми е лиубопитно!
16.12.05
12:49
Има сайтове в които си пише.Виж в тях има програми. :wink:
Може ли да не ми спам темата!Питам конкретен въпрос, и не само ти знаеш че има сите-ове!
16.12.05
13:24
Кви са тия глупости бе човек :shock:
За пьрви пьт чувам че някои приема метан :?
По дяволите А не взимате ли амониев сулфат :wink:
16.12.05
13:46
Не става ли въпрос за Метандростенолон???
16.12.05
16:17
Darkwolf,
Метана има активен живот от 3-4 часа. Това значи, че трябва да разделиш приема равномерно на няколко дози на ден, желателно по 4 пъти, което ти е през 3-4 часа, взависимост от дължината на деня ти. Всеки път се взима с храна, за да избегнеш проблеми със стомаха. Също взависимост каква дневна доза взимаш, е нормално да лапаш по повече от една таблетка наведнъж
Поздрави
[quote author=“HomeBoy Recz”]Darkwolf,
Метана има активен живот от 3-4 часа. Това значи, че трябва да разделиш приема равномерно на няколко дози на ден, желателно по 4 пъти, което ти е през 3-4 часа, взависимост от дължината на деня ти. Всеки път се взима с храна, за да избегнеш проблеми със стомаха. Също взависимост каква дневна доза взимаш, е нормално да лапаш по повече от една таблетка наведнъж
Поздрави
мерси точно тва искаш да прочета!
За другите вместо да спамите можехте нещо полезно друго да напраите!