ПРИЗИВ КЪМ ВСИчКИ МОДЕРАТОРИ

Темата е заключена.
HR

16.12.05
20:53

Обръщам се към всички модератори:

Моля ви за вашата помощ в това да спрем дразнещите (и не по темата) отговори на темите в раздел “Забранени Медикаменти”. Аз твърдо подкрепям съществуването на този раздел, защото вярвам, че ако се посветим на това, там ще има само полезна информация. Тази полезна информация ще постигне две неща:

1. Образовайки на тази тема, повечето потенциални използвачи на анаболи се откажат от това да почват.
2. Тези които наистина искат да ги използват, четене на морал от екрана на компютрите им няма да ги спре. Но те ще имат възможността да се образоват и да не са невежи. Моят принцип що се отнася до зобенето е: “ЗНАНИЕТО Е МАЙКА НА ЗДРАВЕТО”.....
Светът е такъв-винаги ще има хубави и лоши неща. ВИНАГИ ЩЕ ИМА ХОРА КОЙТО ЩЕ ИЗПОЛЗВАТ АНАБОЛИ. Нека поне имат шанс да се образоват, за да могат да ги ползват по възмойно най-безопасния начин!!!!

За това, както може да се види,аз съм доста активен във въпросния раздел.
МОДЕРАТОРИ, вече няколко члена на форума ми пишат ЛС-та, защото им писва от нападките на другите, нападки, които  са извън темата. Вече са предпазливи да пускат теми публично, защото те питат прост въпрос: “Как да взема този медикамент”..и някой “умник” им казва “Анаболите имат странични ефекти. Те ше те убият”..... :shock:  мамка му, ако не може човек да отговори на конкретния въпрос, нека не пише извън темата и да изказва лични наглалси. За това има други раздели, нали така....или както вие бихте го нарекли- “СПАМЕНЕ”.....

Това което също дразни ужасно е, че хората които дават “компетентни” мнения и тотално отричат ползването на забранени медикаменти, са хора, които дори не са ги ползвали. Прочели, недочели нещо, и си мислят че знаят много. Не ме разбирайте погрешно, четенето на литература е незаменима част от образованието по всяка една тема. Но не може да ми кажете “Аз не ям чушки, примерно, щото имат вкус на лайна”,  БЕЗ НИКОГА ДА СТЕ ПРОБВАЛИ ЧУШКИ....това са детинщини, не мислите ли?  :?: 

Всичко казано до тук е в рамките на уваЖителния тон към всички членове на този форум, и не съм искал да упрекна или обидя никой конкретно. Този форум е много добър, едно полезно общество, което цели да си помагаме. Ако някой се ядоса от това което казвам и се почувства обиден, това ще е само защото “гузен негонен бяга”, нали знаете.

За това се надявам да ме разберете и вземете под внимание молбата и призива ми.
Поздрави на всички

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1