17.12.05
15:29
Ясно е че трябва да се взимат суплементи за постигане на оптимални резултати. Има много информация кога да се прави това. Интересно ми е какво значение оказва възрастта на човек при избора на подходящите добавки. Примерно някъде прочетох че няма смисъл да се пие Трибулус терестрис преди човек да навърши 30 години. Аз съм на 23. Някой може ли да ми даде съвет кои препарати не би следвало да ползвам сега?
17.12.05
15:59
[quote author=“MACRO”]Ясно е че трябва да се взимат суплементи за постигане на оптимални резултати. Има много информация кога да се прави това. Интересно ми е какво значение оказва възрастта на човек при избора на подходящите добавки. Примерно някъде прочетох че няма смисъл да се пие Трибулус терестрис преди човек да навърши 30 години. Аз съм на 23. Някой може ли да ми даде съвет кои препарати не би следвало да ползвам сега?
Тва за трибулуса не е вярно, ако го ползваш за повишаване на спортните резултати. Мисля че няма особено значение възрастта, стига да си над 16 и под 50 примерно.
Значи има според теб над 16
зависи за какво става въпрос но повечето наистина трябва да имаш 14 поне
17.12.05
19:06
За твоята възраст всичко е позволено.
18.12.05
14:38
мда и аз така така мисля..въпреки че съм на 16 и половина вече и тренирам от година..и в на Нутрим магазина тая дето продава ми каза че съм бил малък за креатин още ;)