моля даите ми НВД

17.12.05
20:58

искам да сваля некой килограм започнах да треанирам 3 дни в седмицата ( тридневния сплит за изгаряне ) висок съм 184 и тежа 94 (ако не и малко отгоре  :oops: ) и съм на 16 години
мисля че е нужно да сваля някои килограм ( нали тряя?? :oops: )
и искам (щтот от скоро започнах сериозно) да ми дадете някоя примерна нвд която ше свурши работа ???? :?
прочетох доста мнения за нвд но нз кое да избера и тряя ли да пия някакви добравки ?? :oops:

17.12.05
21:01

[quote author=“motorista”]искам да сваля некой килограм започнах да треанирам 3 дни в седмицата ( тридневния сплит за изгаряне ) висок съм 184 и тежа 94 (ако не и малко отгоре  :oops: ) и съм на 16 години
мисля че е нужно да сваля някои килограм ( нали тряя?? :oops: )
и искам (щтот от скоро започнах сериозно) да ми дадете някоя примерна нвд която ше свурши работа ???? :?
прочетох доста мнения за нвд но нз кое да избера и тряя ли да пия някакви добравки ?? :oops:

На раздел хранене ще намериш. Преглеждайте сайта преди да поствате тук!!!!!! www.bb-team.org

17.12.05
21:21

четох и то доста но нз коя да избера ???? а за раздела ми там ненамерих много...
нз точно кво тряя да ям и да пия за това питам ( и наи вече в кви количества)
мисля да е това
Закуска - 7:00часа
200гр. Извара
Втора Закуска - 1час и половина след тренировка
4 цели яйца
2-3 филии хляб(пълнозърнест)
някакъв плод(портокали,ябълки,банани)
1 кофичка кисело мляко
Обяд - 13:00часа
200гр. пилешки гърди или бонфиле
салата от краставици и домати или някакви други зеленчуци
2-3 филии хляб(пълнозърнест)
Следобедна закуска - 16:00часа
Сандвич
Вечеря - 20:00часа
200гр. извара /200гр. пилешки гърди
салата от краставици и домати или някакви други зеленчуци
Тренировката ще бъде 30-40мин кардио и към 1час силова тренир...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1