Animal Pak

NA

18.12.05
21:05

Абе хора някой знае ли как действа продуктът на Genesis Nutrition който е подобен на Animal Pak na Universal
Добре ама аз не питам за Animal Pack na Universal.Аз ви говоря за продукта на Genesis Nutrition WorkoutPack.
За това питам аз.Ето и ви и линк ако искате метнете едно око.http://fitnesstyle.tripod.com/Genesis_bodyWorkpack.html

PR

18.12.05
22:21

Аз незнам как действа но ще ти покажа каква реклама му правят в едно списание на мене страшно ми хареса и мисля да си го купа:
“Млъквай и тренирай!”
Всеки ден, в който тренираш, е ден за разплата всяко движение, всеки килограм е от значение. Нямаш време за приказки. Интересува те единствено да вдигаш тежестите. Нищо друго. Това е отдаденост. Това е ANIMAL! Ще издържиш ли?

SL

18.12.05
22:51

Шшшш това е мноо яко:) Изкефи ме:)
Спам
DJGorgio-Astor

NA

18.12.05
23:03

[quote author=“protein”]Аз незнам как действа но ще ти покажа каква реклама му правят в едно списание на мене страшно ми хареса и мисля да си го купа:
“Млъквай и тренирай!”

Всеки ден, в който тренираш, е ден за разплата всяко движение, всеки килограм е от значение. Нямаш време за приказки. Интересува те единствено да вдигаш тежестите. Нищо друго. Това е отдаденост. Това е ANIMAL! Ще издържиш ли?

Добре имаш няква представа с какво се взима.Аз сам чувал че трябва да се яде и карсил.

18.12.05
23:21

1. На английски звучи по яко...вижте подписа ми
2. АНИМАЛ ПАК е нищо повече от ПАК който е съставен от витамини и аминокиселини. Не очаквайте чудеса дори видим ефект.
Както и М-СТАКа са само реклама....няколко души вече ми казват за 0-ев ефект ....

[quote author=“vanisher”]1. На английски звучи по яко...вижте подписа ми
2. АНИМАЛ ПАК е нищо повече от ПАК който е съставен от витамини и аминокиселини. Не очаквайте чудеса дори видим ефект.
Както и М-СТАКа са само реклама....няколко души вече ми казват за 0-ев ефект ....

О да! За Пака незнам, но М-стакът е чиста реклама! За 116 лева можеш да си вземеш 6 kg Universal MegaMass 3000 и да направиш чудеса ... сега поне туй си и мисля да правя, но ще видим.

AN

19.12.05
17:40

[quote author=“manson”][quote author=“vanisher”]1. На английски звучи по яко...вижте подписа ми

О да! За Пака незнам, но М-стакът е чиста реклама! За 116 лева можеш да си вземеш 6 kg Universal MegaMass 3000 и да направиш чудеса ... сега поне туй си и мисля да правя, но ще видим.

Така е и аз се преебах с тоя М-стак

Обаче ПАК-ът е добър... Това на GENESIS изобщо не съм го чувал, но не е изключено да е добро.

FI

19.12.05
20:24

От М-Стак и аз се разочаровах. ПОне ми го донесоха от САЩ за почти без пари. Качих 1,5см в ръцете и кам 4 кг, ама освен него вземам Оптимум суроватъчен, креатин, три-креатин малат.

[quote author=“filatov”]От М-Стак и аз се разочаровах. ПОне ми го донесоха от САЩ за почти без пари. Качих 1,5см в ръцете и кам 4 кг, ама освен него вземам Оптимум суроватъчен, креатин, три-креатин малат.

Аз също с много и то скъпи добавки качиш 0,5 см в ръцете и 1 кг ... смешна работа!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1