Какво мислите за цялостната ми програма

IV

18.12.05
21:33

Ден с тренировка:  След ставане от сън.
кисело мляко здравец с доза оптимум уей за да се заредя с аминокиселини след съня.
след час закуска ;около 100 грама месо хляб зеленчук .
след 3 часа около 100 грама месо  хляб зеленчук
след 3 часа около 100 грама месо хляб зеленчук
преди тренировко 50 грама малтодекстрин доза млечно яйчен на нутрим  кит кат с фъстъчено масло
след тренировка  доза оптимум със 50 грама декстроза
след час  час и половина 150 грама месо ориз зеленчук
прди лчгане млечно яйчен на нутрим с вода

малко еднообразна ама съм на работа и само сандвичи с месо от пуика и краставица ям.
ден без трен
храненето е същото само че махам преди тренировка и след тренировка суплементите. взимам само сутрин и вечер.

тренировъчната ми програма е ден 1 гърди рамо ден 2 гръб ден три почивка ден 4 крака  ден 5 ръце ден 6и 7 почивка ям каквото искам но протеините са същите.

Аз тренирам от 4 години на аватара съм аз и съм на 20   188см.  80 кг

21.12.05
04:45

Ами добра е,но не вреди да прибавиш суроватъчен протеин и глuтамин към декстрозата и креатина след тренировка...,а и най -добре не  смесвай протеина с вода преди сън,че ще ставаш по нощите до тоалетната:)

IV

21.12.05
20:32

аз взимам след тренировка суроватка на оптимум .Имам и глутамин на оптимум около 700 грама ама не ми се пие.А за креатина не го обичам много и за това не пия.И я малко помисли вечерта така сухо протеинче ли да жуля а и с каквато и течност да го направя все си е течност,колега

21.12.05
20:59

Исках да кажа ,че е по-добре да го пиеш със сок или мляко,отколкото с вода,защото от нея повече ще ти се ходи до тоалетна.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1