18.12.05
21:33
Ден с тренировка: След ставане от сън.
кисело мляко здравец с доза оптимум уей за да се заредя с аминокиселини след съня.
след час закуска ;около 100 грама месо хляб зеленчук .
след 3 часа около 100 грама месо хляб зеленчук
след 3 часа около 100 грама месо хляб зеленчук
преди тренировко 50 грама малтодекстрин доза млечно яйчен на нутрим кит кат с фъстъчено масло
след тренировка доза оптимум със 50 грама декстроза
след час час и половина 150 грама месо ориз зеленчук
прди лчгане млечно яйчен на нутрим с вода
малко еднообразна ама съм на работа и само сандвичи с месо от пуика и краставица ям.
ден без трен
храненето е същото само че махам преди тренировка и след тренировка суплементите. взимам само сутрин и вечер.
тренировъчната ми програма е ден 1 гърди рамо ден 2 гръб ден три почивка ден 4 крака ден 5 ръце ден 6и 7 почивка ям каквото искам но протеините са същите.
Аз тренирам от 4 години на аватара съм аз и съм на 20 188см. 80 кг
Ами добра е,но не вреди да прибавиш суроватъчен протеин и глuтамин към декстрозата и креатина след тренировка...,а и най -добре не смесвай протеина с вода преди сън,че ще ставаш по нощите до тоалетната:)
21.12.05
20:32
аз взимам след тренировка суроватка на оптимум .Имам и глутамин на оптимум около 700 грама ама не ми се пие.А за креатина не го обичам много и за това не пия.И я малко помисли вечерта така сухо протеинче ли да жуля а и с каквато и течност да го направя все си е течност,колега