173 63кг. 25г.

19.12.05
20:43

Тренирам от 7 години,храня се задължително по четири пъти на ден,като в три от тях винаги има месо.Въпреки това от пет години не съм качил и грам.Пробвал съм и да ям до отказ цяла седмица,качих 2 кила и след 3 дена пак ги свалих. Забравих да кажа че съм опитвал и хранителни добавки.Това нормално ли е и какво мога да направя за да сложа още някой и друг килограм.
Ще съм благодарен за всички съвети и препоръки които ми дадете.

Или не тренираш правилно или не се храниш правилно или най-вероятното претренираш.

Кажи колко дена тренираш, как, по колко серии на мускул правиш, колко часа сън имаш и с какво предимно се храниш.

19.12.05
21:18

Тренирам четири пъти седмично.
1 ден- рамо,трапец,трицепс.
2 ден- почивка
3 ден-крака
4 ден-гърди,бицепс
5 ден-гръб
Спя по около 8 часа.
Относно храната,не спазвам някакви специални диети,гледам да се храня сравнително разнообразно.

ST

19.12.05
22:49

DJGorgio-Astor щооооооооооооо

19.12.05
22:59

какви хранителни добавки си използвал ?

19.12.05
23:06

5 години без разтеж !!!!  :shock:  :shock:  ,Къде спа мой човек досега
Ясно е проблема че е в храненето , увеличи приемите на 6-7 на ден, няма начин да не качваш

^Vlastelina^

20.12.05
01:22

5 Години без да си качил кг ????
Поне ръката или гръдната обиколка мръднали ли са поне с 1 см ????
По колко упражнения правиш през дните . Това също е важно освен храненето. Може да си претренирал здраво  :shock:  :shock:  :shock:

20.12.05
10:22

Явно е, че не ядеш достатъчно, щом те качваш. Сами си видял, че с една седмица здраво ядене си качил 2 кг. Е, това трябва да ти стане ежедневие, а не изключение, само за седмица. С това “не спазвам някакви специални диети,гледам да се храня сравнително разнообразно” нищо няма да стане. Въпроса не е да се храниш разнообразно, а достатъчно и с правилен баланс и състав на храната.

Освен това - тренировката. Не знам как тренираш (тоя сплит нищо не ми говори, освен че може и по - добре да са подредени мускулите), но е много вероятно да го правиш грешно. И хората вярно ти казват - за 5 години толкова ли не можа да разбереш какво не е наред? Как не ти писна да тренираш толкова време без никакъв резултат и да не се зачудиш къде грешиш?

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1