20.12.05
23:53
Първо да ви кажа че не искам да взимам нищо.тренитал съм 3-4 години фитнес и сега тренирам карате,доволен съм.Просто ми е интересно какъв стероид ще е най-подходящ за сила и по-конкретно в бойните изкуства,абе какво зобят шампионите по бокс,карате,борба... ;) аре пишете нещо
21.12.05
18:13
ама мретаболила зоб ли е
влеми си метандиенон независимо от тарговското название метан ли ше е метаанабол ли ше е няма значение
21.12.05
22:17
ами за сила ... то всеки стероид ти дава сила ама най вече testosterona… enanthate/Cypionate и оттам зависи с какво си го комбинираш с метан с анаполон с друг инжекционнен ти си решаваш
21.12.05
22:22
Аз съм се занимавал и съм бил шампион по джудо няколко пъти също така и бокс тренирам на слявия ВСИЧКО Живо ПРАСКА ТЕСТОСТЕРОНИ - РЕТАБОЛИЛ НАЙ-МНОГО го ползват - Понеже повишава акресивността а тфе е яко важно в тия спортова както сам занеш.
Първо да ви кажа че не искам да взимам нищо.тренитал съм 3-4 години фитнес и сега тренирам карате,доволен съм.Просто ми е интересно какъв стероид ще е най-подходящ за сила и по-конкретно в бойните изкуства,абе какво зобят шампионите по бокс,карате,борба... аре пишете нещо
Специално за бокса мога да кажа че се иска повече издържливост от колкото сила.За там трябва Уиндстрол.
За каратето нз шот не сам го тренирал.
А за борбата трябва сила и издържливост.