21.12.05
13:44
Значи, не използвам добавки (все още), ям достатъчно, но като стисна бицепс ръката ми
трепери! Не съм забелязал това у други хора и за това се притеснявам!!!
На лежанката си тренирам с 60 кг, но и да дигам с 20 ръцете ми пак треперят!!! а сила имам :?
Помощ :)
Ако някой знае от какво е и с какво може да се оправи да помогне. pls :(
нищо ти няма, приятелче. бъди спокоен. ще потренираш повечко и ще преминат тези явления. важното е да тренираш балансирано и групите мускули да се развиват успоредно, а не например само гърди и нищо повече. тренирай адекватно мускулите антагонисти.
Можеш и да си купиш Калций на таблетки и Гинко Билова; ;)
Но по-натам. Калцият ти е за мускулното съкращение, а Гинкото е за оросяване. “Проблемът” ти е често срещан, има хора по залите където съм ходил и са така
аз доколкото знам калция не се препоръчва за мъже мисля че от него тестостерона ароматизира по лесно или нещо такова , не сам сигурен
Как ще ароматизира калция ?? или имаш предвид тестостерона като пак не ми се вярва
22.01.06
08:45
При мен се получава треперене от претоварване.Лекува се с почивка.Минералният състав на протеина ,който ползваш също е от значение.
22.01.06
10:39
Аз треперенето знаех, че се явява при претоварване не толкова на мускулите, колкото на нервната система. Понякога чувствам, че имам сила, но треперя като лист. Това ми се случи на два пъти - точно след като си бях дал по седмица почивка между смяната на режима. :?