Среща за варналиите от форума

IV

21.12.05
21:31

Тъй като съм в клуб и форума на Трабант си правим градски събори от форума .Искате ли някой ден да си направим сбирка които са от Варна да обменим опит и така на татък.А защо не и да потренираме.Аз съм от Бургас най якият град ама ся бачкам в варна .Ако има желаещи нека пишат.

JI

21.12.05
21:42

ми аз съм от варна нямам нищо против :)

IV

21.12.05
21:49

хайде да се съберем поне десетина и да го направим ок.

01.01.06
21:08

и аз съм от варна и би било хубаво  :D дано да е след 08.01 че до тогава съм на лагер

MI

02.01.06
11:25

[quote author=“Voltmachine”]Само вметка Бургас определено не е най-якият град.Мен много по ми допадат Благоевград , Трявна иначе съм от София и тя е по-развита от Бургас. :twisted:

поста ти е безмислен , при още  един подобен пост ще следват санкции!!!

02.01.06
12:20

Ами звучи добре като идея, нека да видим кои са желаещи и можем си чукнем една среща :)

JI

04.01.06
16:14

1 трябва да се организираме
2 да се разберем къде и кои
3 ако искате може да направим една тренировка заедно :)
аз съм за :)

IV

04.01.06
18:58

Ами тази неделя как ви се струва.

Ако знаех че ша има само бъзици тая тема нямаше да я пускам и къде са ся модераторите.

Обединен пост не по твоя вина
DJGorgio-Astor

05.01.06
22:31

Ето ме зачистих спама
DJGorgio-Astor

JI

06.01.06
15:40

имали желаещи тази неделя съм зает целия ден освен ако срещата не е след 6 :) вечерта .
Пишете за сега май сме 2 ма  .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1