храни които съдържат креатин

21.12.05
21:39

знам че креатин се съдържа в най-големи количества в телешкото , но телешко не ям въобще , а креатин като добавка също не си купувам . от друга страна знам че е много важен за разтежа на мускулите . в кои храни се сърържа креатин ?

21.12.05
22:19

Риба :P

21.12.05
23:17

риба?????
не мисля така.креатин има в телешкото ,агнешкото,диво(имам предвид сърна) оба4е на кило месо се пада не пове4е от 4 грама креатин 4е може би и по-малко така че ако мислиш с храна си набавяш креатин просто е невъзможно.

21.12.05
23:57

Ами освен в месата (особено червеното) за друго не се сещам
Ако мислиш така да си набавиш креатина забрави

22.12.05
00:55

Основните хранителни източници на креатин са месото (особено телешкото) и рибата (херинга, сьомга, риба тон и др) :!:  :twisted:

22.12.05
11:00

освен в месото относително големи количества креатин има в млякото и в някои бобови култури (боб, леща и т.н.). Вие от какво си мислите, че го извличат, от месо ли ?  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1