24.06.04
07:14
Не ми се ще да я пържа, но друг начин не виждам. Опитах да я печа, но нещо не ми хареса. Май трябва да си купя скара.
varena ? kupuvash kiseli krastavichki , domateno pure , morkovi moje i predvaritelno svaren bob si slojish ko iskash za vkus . Varish ribata 6-7 min dobavqsh drugite neshta varish oshte 2-3 min i staa vse edno konserva mnooooo vkusno . P.s vari q v malko voda chi kat slojish domatenoto pure krastavicite kiselite i boba primerno ko iskash bob de da stane gusto gore dolu
То много зависи от рибата. Ако е цаца или дребен сафрид май не можеш да я правиш нищо друго освен да я пържиш /аз пържено не ям от една година/. Ако е обаче скумрия, пъстърва, хек и т.н. нещо даже не мога да си я представя пържена - слагаш я на скара във фурната и готово. От Била съм си взел една тавичка в която има метална решетка /скара/ за да не загаря каквото печеш - супер. Ако не те мързи можеш да си правиш и някакви плакии с домати, орехи, лук и т.н.