"Тайтъс и жена му обвинени в убийство." - Flex

[quote author=“Flex”]TITUS: CHARGED WITH MURDER


TITUS AND RYAN: THE LATEST

For days the bodybuilding rumor mill has buzzed with word of Craig Titus and wife Kelly Ryan being involved –- or not involved—in a Las Vegas homicide.

FLEX just received the following press release from the Las Vegas Police Department. We’ll continue to update as developments occur.

LAS VEGAS METROPOLITAN POLICE DEPARTMENT
MEDIA RELEASE
December 21, 2005
EVENT #: 051214-0619

FOR IMMEDIATE RELEASE

Lt. Tom Monahan
Homicide Section
Phone: 229-3521

On December 14, 2005 at approximately 4:40 a.m., a trucker was traveling on State Route 160 ( Blue Diamond Rd) from Pahrump toward Las Vegas, when he spotted a fire in the desert about a half-mile from the road. When firefighters extinguished the blaze, they observed what appeared to be human remains in the trunk of the car.

The remains were confirmed to be that of a human, and under the circumstances, it is being investigated as a homicide.

***UPDATE***

Investigation into above incident has resulted in arrest warrants being issued for three suspects.

1. Titus, Craig Michael, DOB: 01/14/1965, 5ft 8 inches, 225 lbs., brown hair with hazel eyes. Hair is very short.

2. Ryan, Kelly Ann, DOB: 07/10/1972, 5ft 3 inches, 120 lbs., brown hair with green eyes.

Titus has a no-bail arrest warrant charging him with murder and third degree arson.

Ryan has a no-bail arrest warrant charging her with accessory to murder and third degree arson.

A third suspect has been identified as 23 year old Anthony Gross. Gross is in custody and has been booked into the Clark County Detention Center on charges of accessory to murder and third degree arson.

Craig Titus and Kelly Ryan are husband and wife and were living in the southwest area of Las Vegas. Both are successful body builders and hold numerous titles in the body building and fitness industry.

At this time it is unclear where the two suspects may have fled.

Е това си е интересно!

23.12.05
00:20

Е не е много все пак Билдинг теми трябва да разискваме тука

23.12.05
01:24

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Е не е много все пак Билдинг теми трябва да разискваме тука

Абе баш бодибилдинг тема си е! Е, не очаквах от Крейг Тайтъс подобно нещо. И аз прочетох това преди малко, само че в Гетбиг. Дано не е вярно!

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Е не е много все пак Билдинг теми трябва да разискваме тука

Е може да си поседи в “Общи теми” няма лошо  :D

http://getbig.com/news/2005-04/051221titus.htm
http://getbig.com/news/2005-04/122105titusnow.htm
Това са линковете на getbig.com Като се върна от даскало ще ги погледна. Не знам замесен ли е или не е, но най-интересно е каква е интригата. Горе не се казва каква му е връзката с убития... само са споменати като заподозрени.

23.12.05
13:45

[quote author=“manson”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Е не е много все пак Билдинг теми трябва да разискваме тука

Е може да си поседи в “Общи теми” няма лошо  :D

http://getbig.com/news/2005-04/051221titus.htm
http://getbig.com/news/2005-04/122105titusnow.htm
Това са линковете на getbig.com Като се върна от даскало ще ги погледна. Не знам замесен ли е или не е, но най-интересно е каква е интригата. Горе не се казва каква му е връзката с убития... само са споменати като заподозрени.

Бе живели заедно, с жената, някакви такива работи май бяха!

Да живеели заедно, сега го четох. Интересното е че и Тайтъс и жена му са изчезнали .. ако бяха невинни едва ли щяха да се крият от полицията и да не си вдигат телефоните  :? Освен това Ягуара, който е горял и в който е трупа е собственост на жена му.

Едит:

According to television reports in Los Vegas, a police report now identifies the victim as 28 year old Melissa James, who was a personal assistant living with Craig & Kelly. It seems that Craig, under questioning, admitted to having an affair with Melissa. Melissa’s body was found in the trunk of the burned out Jaguar that allegedly was owned by Craig Titus & Kelly Ryan on December 14th.

As of this time, neither Craig nor Kelly have been found, and the no bail arrest warrants are still there.

Типична история. Мъжът имал афера с прислужничката и т.н. Защо обаче жена му липсва не се знае

23.12.05
14:32

ами той този пич си е известен отдавна с това, че лесно проявява физическа агресивост. помня че имаше някакъв случай със сбиване в голдс джим преди години. лежането в затвора си е отделна тема. жалко, че отново цялото културистично съсловие ще бъде нападнато и набедено за виновно. друг е въпросът, че 9/10 от професионалистите в щатите са далеч от тамошните стандарти за финансова стабилност.

23.12.05
14:47

[quote author=“joropower”]ами той този пич си е известен отдавна с това, че лесно проявява физическа агресивост. помня че имаше някакъв случай със сбиване в голдс джим преди години. лежането в затвора си е отделна тема. жалко, че отново цялото културистично съсловие ще бъде нападнато и набедено за виновно. друг е въпросът, че 9/10 от професионалистите в щатите са далеч от тамошните стандарти за финансова стабилност.

Същото като Бертъл Фокс, доколкото знам (не само от МиФ, последния брой), не е бил много агресивен или отрепка, случайност, знам ли. Другата простотия е като някой културист умре, все едно нищо не е станало - все стероидите това, стероидите онова. Понякога обвиняват културистите повече от наркоманите :evil:
Джим Морисън май беше умрял от свръх доза, ама нищо за това не се казва. Културист като умре, всички скачат, той сам си бил виновен и т.н. Не исках да засягам темата ама се сетих за тия работи, извинявайте ако нещо...

23.12.05
15:35

няма какво да те извиняваме - така си е. това е общочовешка черта, а не само българска, както мнозина журналисти се опитват да бичуват целия ни народ. умре ли някои изявен спортист ( разбирай човек, който е събирал аплодисментите, но в същото време и завистта на хората ), веднага се почва да се търси тъмната страна на успехите му. просто живеем в общество с двоен морал, което обича да вижда идолите си стъпкани. един музикант, макар и наркоман, никога не те кара да се чувсваш по - долу от него, но един спортист винаги е по - силен, по - бърз, по -, по -, по -. какво по - хубаво от сгоден случай да го принизиш на своето ниво.

23.12.05
18:24

[quote author=“joropower”] живеем в общество с двоен морал, което обича да вижда идолите си стъпкани. един музикант, макар и наркоман, никога не те кара да се чувсваш по - долу от него, но един спортист винаги е по - силен, по - бърз, по -, по -, по -. какво по - хубаво от сгоден случай да го принизиш на своето ниво.

Ти го каза най-добре! :cry:  :cry:  :cry:


БТВ: Аз си пуснах документите за зелена карта вече, това е и една от причините!

Извинявайте за оффтопика

Вече и Крек и жена му са хванати от полицията. Делото ще започне до няколко седмици.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1