Дали върви за човек, които не тренира да взема Фет Бърнър? П

22.12.05
22:16

Дали върви за човек, които не тренира да взема Фет Бърнър? По-специално става въпрос за мама и ще ви помоля дали ще удачно за нея нещо от този сорт и кое по-точно?

22.12.05
22:26

Ами за маика ти,едедрин ще свърши работа :lol:
(базик)
То нищо не пречи да тренира и да взема Фет Бърнър,ама няма да има ефект.

22.12.05
22:33

[quote author=“DukeNukem”]Ами за маика ти,едедрин ще свърши работа :lol:
(базик)
То нищо не пречи да тренира и да взема Фет Бърнър,ама няма да има ефект.

и защо реши че няма да има ефект ???  и моято майка взема от моя фет бърнър, който не свърших лятото , а тя всяка сутрин ходи по 40 мин. до работа , ако мислиш че няма полза ..

23.12.05
08:46

Имам чувството, че тук едно 60-70% от хората не разбират нещо много просто .... НЯМА ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА ОТ КОЯТО ДА СЕ ОТСЛАБВА!!! Всички тези суплементи за който се пише в този раздел, спомагат изгарянето на мазнините и намаляване използването на мускули за енергия. С някои изключения като Цинк (повишава метаболизма 300ккал на ден), Ефедрин и някои термогенни фет бърнери, но дори и при тях отслабването идва от отрицателния калориен баланс, тоест ако не пазиш диета или не спортуваш, каквоти и да пиеш НЯМА ДА ОТСЛАБНЕШ!!!

25.12.05
18:44

Нeavyweight, точно и ясно! Евалата!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1