25.12.05
09:30
Тестът на купър представлява кросов пробег на разстояние
3,2 км. за време 12,5 мин.
Някой от вас опитвал ли се е да постигне тия резултати,и ако
да,то как е успял.
25.12.05
11:34
Това пък за какво ти е. Някога беше включен във физическия изпит за прием в академията на МВР. Преди няколко годинки отпадна, защото много късаха на него и вече го има като изпит по фзическа подготовка в края на първата година. Но и тогава курсантите немогат да го вземат. А повечето от тия които минават теста взимат ефедрин за отскок ... Поне така съм чувал :)
25.12.05
12:01
Теста на купар отдажна ве4е не се прави на много места, по простата при4ина 4е не дава никаква информациа zа састоианието на органиzма и релните ваzмойности,
то стига да се zнае 4е е иzмислен от военни и ниама смисал да се дискутира хахахахаха
Не знам за академията на МВР,но на едно друго место го изискват
и аз трябва задължително да го владея
[quote author=“Krustev”]Не знам за академията на МВР,но на едно друго место го изискват
За футболен съдия може би
25.12.05
14:50
Аз имам един приятел,който успя да го покрие...Значи близо година тичаше по 4 пъти седмично на стадион “Септември”,а 3 седмици преди да покрие изискванията на теста почна цикъл с Винстрол - той каза,че му е дало издържливост...Успех и Весела Коледа!
[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“Krustev”]Не знам за академията на МВР,но на едно друго место го изискват
За футболен съдия може би
Част от изпитния норматив е за постъпване в СОБТ,освен ако и от там не е отпаднал
25.12.05
22:16
Извинявам се за невежеството но “СОБТ” на какво е съкращение?И Krustev каде другаде го изискват този изпит?
Предполагам че се интересува6 за легиона. Там не6тата са сжедени до ти4ането и психотестове за типа психика. Не трябва да си прекалено твор4ески настроен, крии го ако си такьв тип. Нарисуваи дьрво по вьзможно най-елемнтарния начин например. Що се отнася до тичането сьм сигурен, че ако потренира6 няколко месеца щте го направи6 без проблеми без ефедрин и простотии. Остава да си сигурен че наистина иска6 да отиде6 там
[quote author=“DJ MADMAN”]Теста на купар отдажна ве4е не се прави на много места, по простата при4ина 4е не дава никаква информациа zа састоианието на органиzма и релните ваzмойности,
то стига да се zнае 4е е иzмислен от военни и ниама смисал да се дискутира хахахахаха
Нещо против военните ли имаш? :evil: :evil: :evil:
По темата - не е нещо сложно теста, няколко седмици подготовка и си го взел без проблем.
За СОБТ - ако само теста беше проблем... аз мисля че по няколкостотин момчета се събираха за изпита като се освободеше едно място там, така че се сещате за конкуренцията! :wink:
Същия тоя изпит сега е 1000м за 3.20 мисля за отл и 4.10 удов.но зависи и години и тн.Коремни преси и лицеви опори се правят за 1мин над 60 общо, и няква сувалка 100м бягане напред назад нещо от рода на 40сек беше.
Това е изпит които е на всеки три месеца задължително и няма никво утръване,няма офицер няма туи унуи всичко бяга,ако не може бяга докато може ако пак не може аиде :arrow: чау.
Говоря за Флота военния.
[quote author=“Krustev”]Тестът на купър представлява кросов пробег на разстояние
3,2 км. за време 12,5 мин.
Някой от вас опитвал ли се е да постигне тия резултати,и ако
да,то как е успял.
Само почвай да бягаш редовно.Разбий разтоянието на две и времето на две и бягай така.Като между двете прави почивка 2 минути(в никакъв случай не пий вода в почивката).Не се отказвай от второто бягане.Ако си амбициран и упорит ще успееш.Не мисли че като рабиваш разтоянието няма да можеш на изпида да минеш цялото на един дъх.Ако това ти е последното изпитание(а то е щото след това можеш само да “умреш”) адреналина ще те изтреля като сувалка.Само трябва да хванеш ритъма на бягане и всичко е наред.
Дали е измислен от военни или не незнам, но знам че един 58 годишен дядо го е направил(мисля че Джон Купър се казва), при това болен от рак.