Thermo Tabs - мнения и коментари.

25.12.05
18:38

Смятам, че качих достатъчно маса(мускулна и телесна). Сега искам да изчистя мазнините, защото имам и такива. Какво ви е мнението за Thermo Tabs, добри ли са?

06.02.06
17:53

Видях че има такава тема и заради товаче си казах,”айде да не пиша нова”.Днеска и на мен ми предлагаха този продукт.На един мой авер един негов авер му го е донесал от Германия.Та...ПЛС кажете си мненито за този продукт.

Коя фирма?

07.02.06
11:05

Ми нз някаква немска фирма била.И продукта наистина е от Германия.

British dragon имат такова нещо, но те не са германска фирма. Има една Bhelliom Enterprises имат също термо табс ...

Няма лошо да се пробва, но все пак гледай да не е “куча” марка  :wink:

07.02.06
13:29

А manson какво можеш да ми напишеш за този продукт.Аз даже не му знам действието.

Не съм пил, но като му гледам името ще е термогенетик .. може и да “забързва” метаболизма и да регулира апетита. Погледни тук, може да ти свърши работа  :D

09.02.06
11:45

Значи влязах в гбг.бг и го преведох до някаде.Превода не е много точн но са разбира там нещо.

“Супер обвинява вашият метаболизъм и се счупва извън средно тяло и избухва в тялото, от което вие имате винаги мечта. С THERMO - TAB вие сега имате преимуществото за пробив на каквато и да е цел на фитнес и постигате истински надробено тяло. Вие ще започнете да виждате и усетите резултати в не повече от една седмица”

“Успехът на показалецът на THERMO произхожда от неговата активна съставка THERMOPHEN SL. Показалец на THERMO работи с вашето собствено тяло за да запали вашият метаболизъм и завърта вашето тяло в мазнина записвайки FARNESS. Накрая цяло допълнението за една отслабване на там, което е толкова напреднало, че те го извикват въплъщава скулптор”. Ако вие имате нужда технология за отслабване, която е доказана да работи сметка на THERMO е правилна за вас. Получава вашите ръце на показалец на THERMO днес и взима следващата стъпка в изграждане съвършеното телосложение”

“THERMOPHEN SL е революционен, естествено получено съединение проектирано от предприятия на BHELLIOM за да ви помага да отслабите лесният начин. THERMOPHEN SL е на предприятията на BHELLIOM научно проектира формулировка, и е ключовият компонент, който задейства THERM - TAB ще бъде цялото тяло SCULTOR”

“Поръчвам днес използуване на нашият сигурен 100 % сървер и го получавам при най-ниските цени в целия свят с бързото ни, евтино корабоплаване от 2 - 3 ден! Никой не превъзхожда нашата обща цена”

Е това е.Не се разбира много но карай,аз са спуках да са смея докато го превеждах.Ее Manson беше прав става въпрос за метаболизма.

11.02.06
21:09

Днеска схванах за какво става дума.До колкото прочетох в този продукт имало кофеин+ефедрин и там други простии.
А това вярно ли е??Ако знае какво съдържат Thermo Tabs нека да си даде мнението.

KONUS_A

15.02.06
06:50

Thermophen SL 50mg

Other Ingredients:
Natural flavors, aspartame, sugar, sorbitol, stearic acid, magnesium stearate, yohimbe extract complex.

15.02.06
11:39

Това трябва да е друг продукт.

15.02.06
12:26

SteeL
 
Днеска схванах за какво става дума.До колкото прочетох в този продукт имало кофеин+ефедрин и там други простии.
А това вярно ли е??Ако знае какво съдържат Thermo Tabs нека да си даде мнението


видях, че си градски - в магазина, който е на втория етаж на безистена има термо табс.оня ден бях там и момата ми обясняваше какво имало вътре. не я слушах много, много какво ми приказва и ако не те мързи иди и виж за какво става въпрос.

15.02.06
13:55

Кофеин, ефедрин, аспирин.

KONUS_A

15.02.06
21:15

[quote author=“SteeL”]Това трябва да е друг продукт.

Това е цитат от сайта който manson е посочил малко по на горе т темата не е друг продукт сащият си е.

16.02.06
11:39

видях, че си градски - в магазина, който е на втория етаж на безистена има термо табс.оня ден бях там и момата ми обясняваше какво имало вътре. не я слушах много, много какво ми приказва и ако не те мързи иди и виж за какво става въпрос.

Въййй брагодаря ти много брато.
Аз вече разбрах какво има.До няколко дена ми го носят(мисля че от Герамания или Франция не съм много сигурен)и ще споделя с вас какво съдържа и как ми действа.
ПО-ЗДРАВИ!

16.02.06
14:32

споделяй, че от средата на април се каня да почвам чистене!вчера си взех клен-че, но ако тези таблети вършат работа, може да ги пробвам

16.02.06
19:51

Току ще ми докараха Thermo Tabs-a.Сега ще ви напиша състава:
Extract Ma-huang-50 mg.(=efedrin 12,5mg.)
Extract guarana-450 mg.(=caffeine 100mg.)
Extract white willwo(Bark),(=salicinum)
Не знам какво е това,и пише да се пие преди тренировка и преди едно основно хранене но не и ПРЕДИ ЛЯГАНЕ.
Дозата за мъже:1-2 таблетки дневно.
Дозата за жени:пуловин или 1 таблетка дневно.

Не пускай двойни постове !!!! За пореден път ти правя забележка !!
DJGorgio-Astor

16.02.06
20:39

ще чакам да кажеш върши ли работа
не смятах да смесвам клена с термо табл.интересува ме дотолкова, че да имам алтернатива на клена, ако нещо не ми понася.

16.02.06
21:07

[quote author=“SteeL”]Току ще ми докараха Thermo Tabs-a.Сега ще ви напиша състава:
Extract Ma-huang-50 mg.(=efedrin 12,5mg.)
Extract guarana-450 mg.(=caffeine 100mg.)
Extract white willwo(Bark),(=salicinum)

Extract Ma-huang-50 mg.(=efedrin 12,5mg.)- http://www.wholehealthmd.com/refshelf/substances_view/1,1525,777,00.html
Extract guarana-450 mg.(=caffeine 100mg.)- http://en.wikipedia.org/wiki/Guarana ; http://www.symmetrix.ch/Public/guarana/ukdocs/whatis.html
Extract white willow(Bark),(=salicinum) - кора от бяла върба - http://www.wholehealthmd.com/refshelf/substances_view/1,1525,10069,00.html
Само не разбрах Ma-huang и efedra eдно и също ли са.

VI

17.02.06
11:30

Thermo-тата са много яки продукти. Наистина съдържат кофеин и ефедрин благодарение на съставките си. Почти в всеки можеш да эабележиш присъствието на Гарсиния, Гуарана, Эелен чай и т.н. Страшна работа са эа сваляне на килограми. При много мой поэнати вършат с пъти по добра работа от карнитина и другите липотропни агенти. Но эа всеки индивидуално. Эа това пробвай ги и в никакъв случай не ги пий след 16 часа следобяд эа да не се чудиш какво да правиш преэ нощта :)

17.02.06
22:41

Мдам...то на самата опаковка си пише да не се пия късно вечер шот иначе няма да мога да заспа.

19.02.06
18:10

Тва са пълни глупости. Пил съм на BD и ефекта беше нулев. За съжаление без желязна диета нищо няма да стане. Аз като ентусиаст за по-бързо сваляне какви ли не неща си зимах и най-доброто си е диетата може само и Amino 2700 ми влияят добре.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1