25.12.05
18:50
не смятам да зимам нещу сериозно....искам обаче да е нещу различно...добавки съм взимал...и се интересувам сега какво друго да зема..мислех трибестан ама аз съм в пубертета и не ми липсва растежен хормон мисля...какво ще ми препоръчате да си взема - стероид ли незнам какво вие преценете ...за маса
Незнам как си с финансите, инече имам нещо в предвид за твоят случай. Колко кг и как си с пропорциите, кой тип тяло си?
25.12.05
21:05
не качвам много лесно маса..177 висок 67 кила...
25.12.05
22:56
В никакъв случай не бих ти препоръчал стероид, особено след като си в пубертета ! Може да взимаш добавки.
25.12.05
23:12
galant аиде де кажи какво имаш впредвид
25.12.05
23:29
Ебати Тъпата тема си направил - че не си на 6 по български,то е ясно.
Ама едно време и Астор се дразнеше от такива теми.Интересно какаво ще направи сега.
25.12.05
23:53
ае ти нещу маи маи преувеличаваш ааа...няма да спазвам световните изисквания в форума...ако искам и ше пропускам по една буква...мнението си го даваи на някои друг ...аре. :x
имам в предвид Мастабол, мога да ти кажа и как да го комбинираш, обаче мастаболът е около 70лв. и другите неща като сложиш - отиваш на около 130лв.... Ако имаш възможност ми пиши ЛС, да ти кажа още...
Какво значи добавки съм опитвал,ти още не знаеш да тренираш и да се храниш,а вече ми говориш за стероиди и някав нещасник дето си няма хабер те ти дава мастабол(чист андроген) а ти си в пубертета ,абе galant като не си наясно или имаш някав боклук незнайно от каде дошал запази си го за себе си а не го давай на момченца дето още растат
Това са много далечни неща за теб братле опитай се да постгнеш повече натурално , а и прочети повече за стероидите, затова смятам че няма какво повече да се пише по въпроса
А и мисля че нямаш 18 години
Вземай за маса повечко храна засега
lukabrazy,много смело говориш! запази си нервите за друго място.
eAGLeT_НадъХАНия,виж какво ти написа djgorgio-ASTOR , повярвай ми има голям резон в думите му! Все пак моето предложение остава.
Явно не се притеснявам да говоря смело,пак и от каде да ми идва притеснението от теб ли хаха
[quote author=“lukabrazy”]Явно не се притеснявам да говоря смело,пак и от каде да ми идва притеснението от теб ли хаха
Друго се имаше впредвид, виждам че чаткаш нещата за зобта но е лошо да се дават съвети на непълнолетни или на хора които нямат и 1 година стаж и тръгнали зоб да приемат това бяха думите които в по горните постове се опитвамхе да кажем
Вижте сега идеята ми е ,да не се продават стероиди които дори продавачите им не знаят за какво служат и то да се гледа да се набутат на деца дето са трагнали по манията.
Явно не се притеснявам да говоря смело,пак и от каде да ми идва притеснението от теб ли хаха
доста си агресивен. Ще те заболи главата! Нито съм тръгнал да ги продавам нито нещо, казвам на момчето каквото знам! Пак ти казвам и на теб - ще те заболи главата!
когато давате съвети поне гледайте да не правите мечешки услуги , научете кой стероид за какво е и как се гради цикал и тогава вече казвайте препарати и посочвайте цени,а и не забравяйте че сме в бг. така че ще трябва да се научите и да различавате ментаците ,та като разберете отговорите на тези въпроси тогава давайте съвети
18.01.06
14:30
[quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]не смятам да зимам нещу
Какво е това НЕЩУ?
виое взимали ли сте нещу?
[quote author=“kpo”]Какво е това НЕЩУ?
виое взимали ли сте нещу?
НЕЩУ като НИЩУ, само че ако го взимаш това НЕЩУ и не разбираш НИЩУ, си мислиш че правиш НЕЩУ, а то се оказва едно ГОЛЯМО НИЩУ :lol:. Иначе си прав, че звучи тъпо :P .
ASTOR, защо незаключи темата, когато му беше времето :lol: , тука започнаха да се обиждат, да се заяждат, мисля си, че на 18,19,20 години неможеш да постигнеш максимума от този спорт, за да предприемеш такава голяма крачка и да започнеш да приемаш стероиди :wink:
Мишо ме е изпреварил
DJGorgio-Astor
18.01.06
19:14
нека аз я заключа 8)
lock!