Bianabol ili Metan

Темата е заключена.

25.12.05
21:46

Понеже знам, че бианабола и метандестронолона са на една и съща основа искам да попитам възможно ли е ако метана не ми деиства добре и не качвам добре от него, от бианабола да кача доволно ? И изобщо кои от двата продукта е по силен ? :?:

25.12.05
22:14

И двата имат една и  съща активна съставка, дори  съдаржанието при метана е малко повече от това в бионабола,може би метана който си ползвал е бил фалщив(метан има единствено на блистери в розоволилава опаковка можеш да го видиш на  http://www.akrihin.ru/catalog/preparat.asp?id=84FAC5E1-C29D-4567-AE8A-0A81D2F4839E ментетата обикновено са в пласмасови опаковки.

25.12.05
22:37

Ae на самия блистер картинка имаш ли?
щото така на цялата кутия е трудно да се познае!
Бтв бионабола като беше БГ-то поне ментета нямаше,щото се зимаше директно от аптеките!
и личното ми мнение че БИОНАБОЛА е по добар от МЕТАН!Да но вече го няма така  че...
БТВ този метан е на АКРИХИН или нещо от сорта е фирмата,такъв съм виждал,колко е истински незнам, но има и на БИОРЕАКТ или нещо от сорта!Поне за 2 руски фирми знам които го произвеждат,да не говорим че се произвежда и в Румания маи или в Сърбия,забравих каде!Но не е само на 1 фирма,така че дали е менте или не е малко относително!

25.12.05
23:52

линка коъйо съм посочил по горе е от официалния сайт на акрихин ,по повод този на биореактор такав истински в бг няма

26.12.05
09:00

метана на акрихин си действа доста добре. поне този който аз взимах. и от от бионабола и от метана се качва доволно. ако си попаднал на менте е друг въпрос. и поне им научи имената.

27.12.05
17:59

[quote author=“lukabrazy”]линка коъйо съм посочил по горе е от официалния сайт на акрихин ,по повод този на биореактор такав истински в бг няма

извиняваи приятелеу ама скоро с тва поведение ще отнесеш бан да знаеш!
А вчера точно с един приятел които е зимал метан и бионабол говорихме,и стигнахме до мнението че уж са еднакви но на всеки нещата му деистват различно!ЗНАМ че ще ме оплиуете,но е факт!
има разлика междо БИОНАБОЛ,МЕТАН,НАПОСИМ,АНАБОЛИК ТАБЛЕТС и т.н.!

27.12.05
23:29

Какво ми е поведението?Някой го дразни това че казвам истината и се опитвам да помогна ли?

28.12.05
00:04

Момчета, айде по-спокойно и двамата! Ако имате нещо да си казвате на ЛС!

29.12.05
11:27

В едните таблетки е имало по-малко метан от предварително обявеното.За това ти се струва че единия метан е по-метан от другия.По повод ментетата.Аз повече от сайтове за стероиди няма да пазарувам!

02.01.06
10:50

[quote author=“lukabrazy”]линка коъйо съм посочил по горе е от официалния сайт на акрихин ,по повод този на биореактор такав истински в бг няма

мога да ти кажа че в нас си имам точно 500 мг ИСТИНСКИ си метан и действа и то доста добре :shock:  :twisted: и не дадох и много пари мисля за него .... на блистер по 1.80 кат в блистер са по 50 мг :)  а и много лесно се познава просто на блистера си пише Акрихин в средата на блистера и хаповете са малки и бяли

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1