26.12.05
09:14
знам че муискулната треска не е задължителна за растеж .
Незнам обаче как да разбера дали тренировката ми е ефективна , тоест
дали тялото е привикнало към този начин на тренировка и е спряло да расте , ако съдя по визията трябва да минат минимум 2-3 месеца за да преценя , защото не съм начинаещ .
Винаги съм целял да стресирам мускула , но мисля че като няма мускулна треска , сякаш не е била толкова ефективна тренировката .... , напримиер при гърдите усещам приятна мускулна треска след трен , докато при гърба и бицепса и да ги скапя от тренировка не усещам нищо , така е и при краката .
Мускулната треска не е задължителна за да растеш :wink: Аз също нямам често мускулна треска но резултатите не закасняват :wink:
Хилядната поледна тема за това
Ще разбереш като след месец си пораснал
МТ - не е задължителна
Записвай си резултатите! Виж какво си направил след месец, два - три и т.н. Експериментирай със себе си! Това за мускулната треска изобщо няма общо с реалността. Аз нямам такава, просто оргазма свиква с натоварванията и не се затормозява до такава степен, че да се образува тази течност. ;)
26.12.05
20:28
по мускулната треска
26.12.05
22:26
Мили боже :shock: :shock: :shock: :shock:
На мене са ми казвали,че мускулната треска си е фактор за развитието.Според новите проучвания тя се образува като се разкъсват мускулните влакна и във въстановителния период се “зашиват” :lol: .
Както казах по горе това не е така аз не съм имал МТ от много години а си имам разтеж, със сигурност мога да кажа че това не е меродавно.
[quote author=“BB_SenTineL”]Мили боже
На мене са ми казвали,че мускулната треска си е фактор за развитието.Според новите проучвания тя се образува като се разкъсват мускулните влакна и във въстановителния период се “зашиват“BB_SenTineL” .
И е точно така в миналото е имало схващане (така е било прието, не е било изследвано добре) че лактата предизвиква мускулната треска, което е смешно в днешни дни
Мили боже
На мене са ми казвали,че мускулната треска си е фактор за развитието.Според новите проучвания тя се образува като се разкъсват мускулните влакна и във въстановителния период се “зашиват” .
незнам какво са ти казвали и какво си разбрал, но влакна се разкъсват при всяка тренировка. Процесът на ‘’зашиване’‘, както ти го нарече, при начинаещите и напредналите е различен.
Не случайно си има различни сплитове и режими. Както казах организма свиква с натоварванията и в един момент правиш по-малки почивки и паузи между тренировките. Просто не си на наясно.
Не обърквай момчето!
27.12.05
13:13
[quote author=“galant”]
Мили боже
На мене са ми казвали,че мускулната треска си е фактор за развитието.Според новите проучвания тя се образува като се разкъсват мускулните влакна и във въстановителния период се “зашиват” .
незнам какво са ти казвали и какво си разбрал, но влакна се разкъсват при всяка тренировка. Процесът на ‘’зашиване’‘, както ти го нарече, при начинаещите и напредналите е различен.
Не случайно си има различни сплитове и режими. Както казах организма свиква с натоварванията и в един момент правиш по-малки почивки и паузи между тренировките. Просто не си на наясно.
Не обърквай момчето!
Разбира се.Аз само казвам какво са ми казвали.