26.12.05
16:08
искам да попитам за креатина . сега започвам да го вземам и по колко пъти трябва да го пия и кога ако може да ми помогнете.мерси предварително
Пиши на кирилица!!! За последен път Ви превеждам мнението другите направо ще ги трия
DJGorgio-Astor
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 10:02.
26.12.05
16:13
Пий 5 дни 4 пъти дневно по 5 грама/една чаена лъжичка/ за зареждащ период и след това пий по 5 грама сутрин и 5 грама след тренировка,в дните които не тренираш може да пиеш само по 1 лъжика и пиши на КИРИЛИЦА!
Успех!
26.12.05
18:48
[quote author=“NiksuN”]Пий 5 дни 4 пъти дневно по 5 грама/една чаена лъжичка/ за зареждащ период... пиши на КИРИЛИЦА!
За това съм съгласен, но мисля че ако за пръв път човека ще пие креатин по 10гр. на ден слад зареждащия период ще са му много...
Аз бих препоръчал за след зареждащия период да си взимаш по 5гр. след тренировка
07.02.06
22:18
[quote author=“Oblivion_”]Абе хора ако зимам шоколад с креатина ше помогне да го усвоя нали?
Най-добре декстроза или мед.
07.02.06
22:28
[quote author=“Oblivion_”]Абе хора ако зимам шоколад с креатина ше помогне да го усвоя нали?
ако предизвикаш калориен шок може и да го усвойш по добре дори и от декстрозата
Лично аз един ден усвоявах креатин с толумбички изядох 2 толумбички и направо щях да припадна от сладко и усетих калорийния шок след около 30-40 мин бях във залата и си поставих личен рекорд на лежанката така че от всяко едно сладко нещо може да се предизвика калл шок
07.02.06
22:28
Шоколада е много мазен, пък и въглехидратите не са толкова висок процент .. захар, декстроза, мед .. имаш избор :wink: