на колко време?

EA

28.12.05
18:11

на колко време е наи добре да се смени 1,2 упражнения или въобще цялата програма...защото аз сега съм си изготвил по 3 тренировки за трицепс и бицепс...и се чудя...да ги въртя ли - едната седмица прая тренировка 1 , другата седмица тренировка 2 , и 3-тата седмица правя трнеировка 3 ???
или другия вариянт - 1 месец с тренировка 1
1 месец с тренировка 2
1 месец с тренировка 3
??? :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

28.12.05
18:17

през 2 седмици ги върти :wink:

28.12.05
18:34

Аз пък не съм фен на честата смяна на тренировката.Тази с-ма ми се струва много разпиляна и неефективна.Мисля,че докато виждаш ефекта от една програма,трябва да си караш по нея,пък после вече сменяй.

28.12.05
19:55

И аз не съм фен на честата смяна. Моето мнение е: принципно сменявай на 3 месеца, но ако има ефект - не сменявай. Ще смениш, когато спре да има ефект дадена тренировка.

bolkers, bolkers ....

eAGLeT_НадъХАНия, изкарай няколко месеца с една програма .. сега никакъв ефект ако нямаш - сменяш. Ако пък си работи добре програмата я смени чак като вече не върши работа. Мери според себе си, не според теорията - бодибилдинга е практична наука, а не теоритична  :wink:

28.12.05
20:01

[quote author=“manson”]bolkers, bolkers ....

manson При мен така има ефект и за това така съм написъл :wink:
Иначе прди и аз бях против но сега... :wink:  8)

28.12.05
21:35

нз някои хора казват че като тренират всяка трен с различна методика им се е отразявало наи добре

DO

28.12.05
22:43

аз сменям много често упражненията и доста се натоварвам така но посля ям обилно и взимам добър протеин и се възстановявам добре но сега съм се установил на много добри упражнения и въртя всяка тренировка упражнения имам изготвени два вариянта на тренировка

29.12.05
00:28

[quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]на колко време е наи добре да се смени 1,2 упражнения или въобще цялата програма...защото аз сега съм си изготвил по 3 тренировки за трицепс и бицепс...и се чудя...да ги въртя ли - едната седмица прая тренировка 1 , другата седмица тренировка 2 , и 3-тата седмица правя трнеировка 3 ???
или другия вариянт - 1 месец с тренировка 1
1 месец с тренировка 2
1 месец с тренировка 3
??? :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

вслушаи се в ръцете си те ще ти кажат най-добре :roll:
каквото ти идва отвътре това прави ,например имаш първо бицепс
после трицепс обаче на път за залата ти се иска да го направиш обратно
и за трицепс ти се дига лег със тесен хват вместо френско :shock:
ами даваи ти си ,много често звездите във култоризъмът го правят :wink:

29.12.05
11:30

По принцип при мен е месец- два но ако работи дибре я оставям за непределен период, също важи и обратното

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1