29.12.05
18:44
Тежа 82 кг (вече :) )
Купил съм си гейнер Supermass 2000
Пия по 100 гр на ден след тренировка, а в почивен ден по 50гр преди лягане!
Искам да ви питам това правилно ли е? Искам да кача мм а не мазнини! (да се изясним) мазнини си имам :)
Понеже много хора ми казват че трябва да приемам по 30 гр на ден...
П.П. Прочетох по-горната тема за начина на използване на суплементи, но се убърках още повече!!! :oops:
29.12.05
19:36
ами пии си по 40-50 преди и 40-50 след тренировка....а това че пиеш геинер преди лягане може да ти докара само мазнини...геинера в нетренировъчни дни го пии по 40-50 гр сутрин на гладно или след закуска по добре :) и гледаи като се храниш да не ядеш на едно ядене 100 банана и 100 млека...яж в нормални количества - щото си има някаква граница...ако ядеш през 1 час и то по много ще качиш само мазнини щото храната не успява да се смели толкова бързо...набавяи си с всяко хранене необходимите белтъчини ...и яж през минимум 2 часа - наи добре през 3 часа ..ама качествено както ти казах - гледаи сяко хранене да имаш качествен белтък :)
А къде мога да разбера повече в какви храни кои съставки се съдържат най-много (белтъци, въглехидрати и др.)
Някой сайт (в този търсих ама не намерих точно това, което искам) :lol: :)
29.12.05
22:43
29.12.05
22:48
въглехидрати
прости - банани,сладко....
сложни - ориз,карtoфи,хляб,овесени ядки....
белтъци - яица,тиквени семки,фъстъци,пилвшко ,пуешко,телешко чисто месо...
горе долу тва е :І
30.12.05
20:39
Виж това :arrow: http://www.bb-team.org/nutrition/table.php?t=1
30.12.05
22:39
Братле, луд ли си по 100 грама да пиеш наведнъж ... Ще си скапеш бъбреците !! Не знам дали ги знаеш тия неща, но съм длъжен да те предупредя - пий адски много вода, поне по 5-6 литра на ден, защото протеините се утаяват в бъбреците! А ако си решил че трябва да пиеш по-големи количества протеин, за да задоволиш нуждите на тялото си - пий на равни дози през 3 часа, и гледай да не пиеш повече от 30 грама наведнъж, пази си тялото, то е по-крехко и чувствително отколкото си мислиш !!!
31.12.05
09:47
[quote author=“diecast”]Братле, луд ли си по 100 грама да пиеш наведнъж ... Ще си скапеш бъбреците !! Не знам дали ги знаеш тия неща, но съм длъжен да те предупредя - пий адски много вода, поне по 5-6 литра на ден, защото протеините се утаяват в бъбреците! А ако си решил че трябва да пиеш по-големи количества протеин, за да задоволиш нуждите на тялото си - пий на равни дози през 3 часа, и гледай да не пиеш повече от 30 грама наведнъж, пази си тялото, то е по-крехко и чувствително отколкото си мислиш !!!
човека казва че пие гейнър, ако не си видял. според теб в 100гр дали има повече от 30-ина грама протеин :lol: