вертикален солариум

30.12.05
01:25

Ми нищо не казвате къде има вертикален солариум?

M

31.01.06
15:52

[quote author=“vvvvv”]Ми нищо не казвате къде има вертикален солариум?

Ми айде ще ти кажа :D
на Витошка-соларно студио Beauty for ever

04.02.06
15:13

В студентски град също има ;) до едно тъпо заведение - Льо Шедьовр
Там дори съм заспивал  :lol:

AN

04.02.06
18:59

[quote author=“JIPSI”][quote author=“vvvvv”]Ми нищо не казвате къде има вертикален солариум?

Ми айде ще ти кажа :D
на Витошка-соларно студио Beauty for ever

Това е много добър вариант

M

06.02.06
16:21

Това е много добър вариант

М да то си е професионално студио.....има и си и соларна козметика ....

16.02.06
11:42

Ми нищо не казваш :roll: За къде питаш :)
Аз мога да ти кажа за Пловдив!

16.02.06
14:22

[quote author=“Djindjer”]Ми нищо не казваш :roll: За къде питаш :)

Аз мога да ти кажа за Пловдив!

Aми кажи  :lol: , ние в Пловдив също се интересуваме :wink: !

16.02.06
23:33

Та за Пловдив:
лично аз съм ползвала турбо вертикалния солариум във фитнес зала Reflex в Кичука. Доволно, сменят си лампите хората и се хваща тен. В близост до този зала /на самата улица минаваща покрай Айсберга/ преди няколко месеца откриха някакво козметично студио с, най-малко, 2 верт. солариума. Има и в един фризьорски салон до Събота пазара, в І-ва градска болница /на втория етаж/. Из Кичука за тези знам. Друг да обогати инфо-то за другите квартали.

03.03.06
00:06

Също за Пловдив: :D
На военна болница в заведението “Целувката” има хубав вертикален солариум, както и в капана до халите в един козметичен център, но не му помня името “Максим” или “Максимус” се казва - нещо подобно е :lol: Аз лично съм ходил в този в капана и за 20-тина лева се хваща много тен! :lol: В другия е ходила моя приятелка и също каза, че е супер :wink:

AN

03.03.06
15:10

И в Пловдив - beauty forever - срещу новотела. Има два верикални - един с UV A и един с UV B лъчи. Има и нов хоризонтален, комбиниран с лицеви лампи.

А някой може ли да каже къде има солариум във Велико Търново? И още нещо - колко горе-долу струва удоволствието :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1