30.12.05
01:25
Ми нищо не казвате къде има вертикален солариум?
31.01.06
15:52
[quote author=“vvvvv”]Ми нищо не казвате къде има вертикален солариум?
Ми айде ще ти кажа :D
на Витошка-соларно студио Beauty for ever
В студентски град също има ;) до едно тъпо заведение - Льо Шедьовр
Там дори съм заспивал :lol:
04.02.06
18:59
[quote author=“JIPSI”][quote author=“vvvvv”]Ми нищо не казвате къде има вертикален солариум?
Ми айде ще ти кажа :D
на Витошка-соларно студио Beauty for ever
Това е много добър вариант
06.02.06
16:21
М да то си е професионално студио.....има и си и соларна козметика ....
[quote author=“Djindjer”]Ми нищо не казваш :roll: За къде питаш :)
Аз мога да ти кажа за Пловдив!
Aми кажи :lol: , ние в Пловдив също се интересуваме :wink: !
Та за Пловдив:
лично аз съм ползвала турбо вертикалния солариум във фитнес зала Reflex в Кичука. Доволно, сменят си лампите хората и се хваща тен. В близост до този зала /на самата улица минаваща покрай Айсберга/ преди няколко месеца откриха някакво козметично студио с, най-малко, 2 верт. солариума. Има и в един фризьорски салон до Събота пазара, в І-ва градска болница /на втория етаж/. Из Кичука за тези знам. Друг да обогати инфо-то за другите квартали.
Също за Пловдив: :D
На военна болница в заведението “Целувката” има хубав вертикален солариум, както и в капана до халите в един козметичен център, но не му помня името “Максим” или “Максимус” се казва - нещо подобно е :lol: Аз лично съм ходил в този в капана и за 20-тина лева се хваща много тен! :lol: В другия е ходила моя приятелка и също каза, че е супер :wink:
03.03.06
15:10
И в Пловдив - beauty forever - срещу новотела. Има два верикални - един с UV A и един с UV B лъчи. Има и нов хоризонтален, комбиниран с лицеви лампи.
16.03.06
11:46
А някой може ли да каже къде има солариум във Велико Търново? И още нещо - колко горе-долу струва удоволствието :wink: