Постоянен глад

MA

26.06.04
14:00

Вчера ми беше ден за почивка и реших да не пия протеин а само да хапна нормално. Днес обаче ме гони постоянен глад. Преди малко изядох половин пиле и все едно нищо не съм ял. Сега почвам да си правя принцеси дано хляба ме позасити малко. Може ли причината да е в това, че не съм пил протеин вчера?

LE

26.06.04
14:18

причината е бърз метаболизъм!Естествено че ако ни си ял навреме и си гладувам на сутринта ще се превиваш от глад!
Няма значение дали си пропуснал протеин или обикновенно ядене!
Протеин може да не пиеш но го замести с нещо!

MA

26.06.04
14:34

Ами аз сутринта като станах изядох един банан и след около 20на минути си направих двоен сандвич с шунка, кашкавал и един домат.  Това беше към 9:00. После в 12:00 като обезумял половин пиле с домати и дега към 13:00 една принцеса. След малко ще си сваря и 2 яйца и ще си направя още две принцеси, защото още се чувствам гладен. Към 3:00 ще си изпия протеина, че днес съм на тренировка. Понякога ме гони ужасен глад и ям като обезумял. Добре е поне, че не ми се лепи много много мазнина.

LE

26.06.04
15:30

Чакаи че ти нещо не си запознат добре с храненето на културиста..........съвсем нормално е да ядеш през 2 часа,точно през толкова време трябва да се огладнява(ако търсиш маса леко трябва да забавиш метаболизмът,във форума няма такива теми така че затова ще ти трябват списания или книжки)!Метаболизмът ти се е повишил така че няма страшно.Ако ми ядеш по 1 принцеса на обяд естествено ще огладняваш не след 2 часа а след 20 мин,за да огладняваш след 2 часа трябва порциона ти да е поне 30грама протеин,30-60гр. въглехидрат и може и мазнини и вода(някои не споделят точно това мнение но според мен като начинаещ следваи тази стратегия).
Яж си пълният порцион ако не искаш да огладняваш през 20 мин..
Няма с такъв метаболизъм да ти се лепи като мазнина(е освен ако ептен не се тъпчеш като прасе).Отначало е трудно но после се свиква......гледаи много да не мислиш за храна защото ще се изнервиш,приготвяи я,яж я и после се занимаваи с нещо странично,ако си обладан от храненето много трудно става!

MA

26.06.04
18:13

Ква принцеса на обяд бе пич ти не четеш ли. ПОЛОВИН ПИЛЕ СЪМ ИЗЯЛ и след 20 мин. пак бях гладен. Интересно как разбра, че съм начинаеш?  :)  :) Ако начинаещите имат ръка 43 см. при височина 1.70 и тренират със 120-130 на лежанката, значи съм начинаещ  :P

LE

26.06.04
18:17

Оффффффф аз му помагам тои.............хубо не си начинаещ!
Не знаеш елементарни работи!Къде са ти въглехидратите от пилето с доматите....после как да не си гладен.После след 1 час нали имаш принцеса,след нея ще си гладен след 15 мин :? .Кво се занимавам с глупости да помагам за такива въпроси.То си има специалисти във форума които се хвърлят да отговарят на подобни теми,ще оставя те да си вършат работата!

MA

26.06.04
20:32

Абе аз уж не съм конфликтна личност ама гледай да тренираш повечко от колкото да филосовстваш. Щом раста и се чувствам добре преди и след тренировката аз си знам какво и как го ям.

LE

26.06.04
21:34

Бухахах младеж то ти питаш бе,аз акъл няма да ти давам ако не постваш въпрос:)!

ВН

02.07.04
00:26

Апетита идва с яденето... :) Следи си протеина, ако растеш няма за какво да се притесняваш освен за финансите де :). Отговор:
Да възможно е!

MA

06.07.04
20:21

Определено е от това. Днес пак почивах и протеин ще взема чак преди лягане и то бавен с казеин. Що храна изядох обаче не е истина. В момента ям белтъци с фъстъчено масло и съм си приготвил половин кило телешка кайма за кюфтаци.

06.07.04
23:56

Ти си късметлия с този метаболизъм аз ако ям в такива количества след 5-6 месеца сигурно ще се търкалям ез залата :lol:
Пробвай да разнообразиш деня си когато си ангожиран с нещо няма да мислиш само за това колко си гладен .... е така предполагам де зависи си от човека :roll:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1