31.12.05
18:38
Така започвам с това,че неискам да отслабвам на ръст съм 1.71,62 килограма-в момента работя само за релеф-можете ли да ми кажете дали за да имам добър релеф трябва да спазвам някакви диети(режим на хранене) и ако да бихте ли ми дали някакакъв примерен-ще постна и тема ,ако може да ми бъде показана-програма за използване в къщи и ще дам линк към нея ако от това зависи режима.
Кажете мнението си.
темата за което говорих http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=12018
Как искаш да отслабнеш а да не свалиш килограми?? как ли ще стане това според теб може да се орелефиш но ще загубиш мазнини
01.01.06
15:35
ИМам предвид,че искам да не качвам килограми, и да имам релеф-с режима просто да ми помогне да не качвам,докато натрупам релефа които искам.
01.01.06
22:49
Tова, което предполагам от думите ти(които си малко противоречат) е, че искаш да качваш само мускули, без мазнини(да си релефен).
Ако е така, то ти първо трябва да качиш солидно количество мускулна маса. При качването на мускулна маса е много трудно да не се качат и мазнини(трябва да си доста опитен и да отделиш много време). След като натрупаш мускулна маса + малко мазнини ще отделиш няколко месеца за изчистване на тези мазнини и така ще постигнеш гореупоменатия ефект. ;)