Въпрос за Креатина

02.01.06
13:58

Значи до сега пих една смеска :) ( 2кг мас геинар и 1 кг P$B whey4000 geinar в него има някакви съдаржание на глутамин и туи нещо го смесисих) обаче от тези 3 килограма 1.5 кг пих аз и 1,5 братни като пия по 35 гр преди и 35 грама след тренировка и туи не6то го пия вече около месец и нещо и почти сваршва и сега мисля да си взимам креатин (чист пак на P&B labs в едни червени кутии с черни капачки :) 500 гр - 28лв имало някаквно намаление иначе видях в едно списание тос сащия креатин върви за 100 гр - 10 лв) самоче тос креатин ще си го разделим 3-ма и 6тв ни се падне около 165 грама на човек, и мисля да пия 2-3 дена по 15 зареждаща и после по 5 грама с въглехидратна напитка ми казаха да го поемам (за въглехидратна напитка можели да ползвам компоти и ако не ми кажете нещо по добро ма да не влагам мноо пари :) ) . Тa въпросите ся
1. Хубавли е креатина
2. Кжете ми за тес зареждащите защото ми казаха че мноого култористи ги отричали
3. Как да го взимам някакво разпределение за пиене (тес зареждащите по 15 грама да си ги деля на трипати парвите 5 грама преди или след закуска-какво ще кажете  5 грама преди и след а след зареждащата 5 грама си ги деля на половина и 1.5 грама преди и след тренировка) тренировка
4. Ще ми помогнели да вдигна маса и сила за тес 165 грама
5. какво ще кажете за P&B labs CREATIN 500gr - 28 lv

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1