GAIN MASS 4100 na Universal

02.01.06
17:13

Днес си го взех обаче пише че трябва на ден да се пие по 150 гр , а това ми се вижда доста.....Някой който го е ползвал да каже малко инфо как го и пил и какви са резултатите.....мерси предварително

Колкото пише - толкова. Мега Масс 3000 например се пие по 180 гр. на ден. Пии спокойно и спразвай предписанията на опаковката.

SP

02.01.06
18:16

Ами по толкова - това е гейнер :arrow: малък % протеин и за да си докараш 30-40 гр. требва си 150гр. от гейнерчето.

EA

02.01.06
18:20

ами незнам дали трябва колко пише...аз имам др разбирания...то се пак е геинер и целта е да се набавят необходимото количество въглехидрати...като иска протеин да си купи отделно...
мисля че геинера трябва да се пие на ден по 100-110 гр...на два приема по 50 гр...защото ако пиеш наведнъж 100 гр - то мисля че няма смисъл защото няма да се усвои цялото количество така си хабиш парите...мисля че трябва да се пие 100 гр на два приема по 50…и тези 50 гр си се усвояват целите...ако пиеш 100 наведнъж пак ще се усвоят 50 /и другите 50 отиват на вятъра/
поне така знам и съм го пробвал и така качих с малко мазно 10 кила...за точно колко време незнам  - около 3 месеца

02.01.06
18:30

а може ли да го пия само тренировачните дни защото ще ми легне доста скъпо ?????  една кутия е 1,3кг кое значе една кутия за 9 дена по 150 на ден.....което струва около 100 на месец.доста ми се вижда...

SP

02.01.06
19:07

[quote author=“vankata”]а може ли да го пия само тренировачните дни защото ще ми легне доста скъпо ?????  една кутия е 1,3кг кое значе една кутия за 9 дена по 150 на ден.....което струва около 100 на месец.доста ми се вижда...

Гейнера е направен да е скъп... а по-горе за усвоимостта дето някой се изказа да го питам по 100гр. ориз ли яде, че другото не може да го усвои сигурно?!!?!?

EA

02.01.06
19:33

ами ако превишиш дозата на геинера остава количество което не се приема...от организма и го изхвърляш....затова пии по 100 гр секи ден...
да речем този геинер Мега масс 3000 е 1.5 кг 27 лв
за 15 дена ти стига
на месец тряя да даваш по 54 лв - прибави и креатин и глутамин ако можеш - ако не само креатин и ти гарантирам ефекта :)аз така бях 3 месеца и качих нали ти казах 10 кила и то почти чисти..
а и да се върнем обратно на темата - това което несе усвоява от организма се и превръща в подкожни мазнизни...затова не преувеличаваи с геинера и си пии по 100 на ден...но никога не пии геинер преди лягане...защото не се качва нищо друго освен мазнини :)

SP

02.01.06
19:42

[quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]ами ако превишиш дозата на геинера остава количество което не се приема...от организма и го изхвърляш....затова пии по 100 гр секи ден...

дай направо по 20гр. да не поемаш излишнирискове с тея 100, че може да нещо да не се усвои?!:lol:
Я сметни в тея 100гр. колко белтъчини има, а? И дали са достатъчни!?

[quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]аз така бях 3 месеца и качих нали ти казах 10 кила и то почти чисти..

Я сподели как разбра, че са чисти тея кила дето си качил...
дай и на нас малко “know-how”.  :lol:

EA

02.01.06
21:02

ами нали ти  казах - геинера се взима с цел да се набавят необходимите въглехидрати !!! не да се набавят необходимите белтъчини !!! затова казах да си пие геинера и да си зема няква суроватка чрез която да си набавя белтъчините !!! :evil:  :evil:  :evil:

03.01.06
00:34

[quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]ами нали ти  казах - геинера се взима с цел да се набавят необходимите въглехидрати !!! не да се набавят необходимите белтъчини !!! затова казах да си пие геинера и да си зема няква суроватка чрез която да си набавя белтъчините !!! :evil:  :evil:  :evil:

а по колко въглехидрата на едно приемане наи много може да усвои организма ?!? и защо  пишеш (някъде по форума четох) да се приема декстроза  ква и е разликата с обикновенната захар например

03.01.06
01:49

Някой може ли да ми каже как да го пия гейнъра?????? :roll:

SP

03.01.06
02:42

[quote author=“vankata”]Някой може ли да ми каже как да го пия гейнъра?????? :roll:

Ми 3 Х 50гр. дневно или 2 Х гр. 40 и след тренировка 70гр. примерно!

SI

03.01.06
03:54

[quote author=“Sportex”][quote author=“vankata”]Някой може ли да ми каже как да го пия гейнъра?????? :roll:

Ми 3 Х 50гр. дневно или 2 Х гр. 40 и след тренировка 70гр. примерно!

Ето така примерно. Не по методиката на някои “спецове” тука.

03.01.06
11:05

А ако пия примерно 1 час преди трен и веднага след това така  става ли ?

SP

03.01.06
12:05

[quote author=“vankata”]А ако пия примерно 1 час преди трен и веднага след това така  става ли ?

да става то както и да го пиеш става... ама и сутрин една доза няма да е излишна!

AN

04.01.06
00:18

[quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]ами нали ти  казах - геинера се взима с цел да се набавят необходимите въглехидрати !!! не да се набавят необходимите белтъчини !!! затова казах да си пие геинера и да си зема няква суроватка чрез която да си набавя белтъчините !!! :evil:  :evil:  :evil:

глупости, набавяш си и протеин и въглехидрати.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1