проблем с косата

02.01.06
20:47

здравейте,за много години;)
Незнам дали тук е мястото за темата,и ако съм сбъркал нека темата бъде преместена.
На този сайт попаднах съвсем случайно,и се зарадвах много.Има доста неща които ме вълнуват и точно тук се дискутират от знаещи хора,наистина сайта Ви е страхотен.
Сега да Ви разкажа за моя проблем-косата ми.Или по-точно това което е останало от нея:(
Косата ми оредя доста,на 24 години съм,и мисля че ми е малко раничко.
Проблемът ми беше че бързо ми се омазняваше,може би имах някакво повишено дейтвие на мастните жлези,това беше преди 2-3 години,но тогава си имах нормална коса,жива,здрава.
След известно време се случи нещо кофти,което остави в мен сериозен белег,3-4 месеца след тази случка си виждах темето.И като се почна,малко по-малко за няма и година,сега ходя гола глава:(Според мен проблема е дошъл от стреса(случката).
Сега като си я пусна малко повече и имам страшно много мъх,който се вижда на светлина,но нищо повече.Да Ви кажа че проблема с косата е само от горната част на главата,отстрани и отзад си имам нормално.Бръсна си тиквата всяка седмица и досга се мазах с какви ли не бабини боклуци и нищо,ходих на лекар заради омазняването на кожата и ми каза че косата се въстановявала с някакъв препарат,но ми изглеждаше много неубедителна а и малко ми излезе скъпо и не съм ходил отдавна.
Дано някой може да ми помогне

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

02.01.06
22:53

Имаш ли плешиви роднини по майчина линия? Ако да - значи е нормално ;)

03.01.06
09:34

мъжки, не бери ядове за косата си, защото просто няма смисъл. тръгне ли тя по пътя на всичко преходно, никакви научни и ненаучни методи не помагат. знам го от собствен опит, което можеш да видиш и от снимките ми  темата за снимки. аз самият дадох доста пари за лечение, но нищо няма траен резултат. момчето по-горе правилно ти каза да погледнеш роднините си по майчина линия - генетичната връзка е тази. всички други причини са само катализатори на процеса - стероиди, стрес и т.н. правилно си си обръснал главата. и аз така по сталински си реших проблема - има коса - има проблем, няма коса - няма проблем. нямай грижа и се занимавай с по-важните неща в живота си:) успех.

03.01.06
09:46

[quote author=”Петко К”]Имаш ли плешиви роднини по майчина линия? Ако да - значи е нормално ;)

НЕ нямам такива,дядо ми (мир на праха му)си имаше косичка докато беше жив е верно че беше бяла ама пак.Аз сим мисля че от стрес стана така,нали ви кавам оредя за няколко месеца.

03.01.06
13:42

Консултирай се с компетентните органи (докторите)

03.01.06
15:41

:lol:  Има си и хора на по 19-20 почват да.... си мият Лицето все по-дълго<  :D

Иначе стреса играе винаги, при всяко едно нещо.

Не го мисли.

А, ващо по майчина линия точно? Може и по бащина да си оплешизееш.  :)

MI$$   I N A

04.01.06
20:23

[quote author=“nokiata”]здравейте,за много години;)
Незнам дали тук е мястото за темата,и ако съм сбъркал нека темата бъде преместена.
На този сайт попаднах съвсем случайно,и се зарадвах много.Има доста неща които ме вълнуват и точно тук се дискутират от знаещи хора,наистина сайта Ви е страхотен.
Сега да Ви разкажа за моя проблем-косата ми.Или по-точно това което е останало от нея:(
Косата ми оредя доста,на 24 години съм,и мисля че ми е малко раничко.
Проблемът ми беше че бързо ми се омазняваше,може би имах някакво повишено дейтвие на мастните жлези,това беше преди 2-3 години,но тогава си имах нормална коса,жива,здрава.
След известно време се случи нещо кофти,което остави в мен сериозен белег,3-4 месеца след тази случка си виждах темето.И като се почна,малко по-малко за няма и година,сега ходя гола глава:(Според мен проблема е дошъл от стреса(случката).
Сега като си я пусна малко повече и имам страшно много мъх,който се вижда на светлина,но нищо повече.Да Ви кажа че проблема с косата е само от горната част на главата,отстрани и отзад си имам нормално.Бръсна си тиквата всяка седмица и досга се мазах с какви ли не бабини боклуци и нищо,ходих на лекар заради омазняването на кожата и ми каза че косата се въстановявала с някакъв препарат,но ми изглеждаше много неубедителна а и малко ми излезе скъпо и не съм ходил отдавна.
Дано някой може да ми помогне

здр. и аз имах проблем с косата.Попринцип ми беше гъста и здрава,ама изведнъж почна да пада.В случая беше от стрес(имаше един човек дето ми саздаваше проблеми)  та  си взех шампоан и балсам и хапчетата на Ревалид и спря да ми пада.Знам че  в повечето случаи се дължи  и на хормонални изменения.Една приятелка пък пи Мерц 2-3месеца и вече е ок и за ампулките на Виши са добри.Ако си сигурен че не е на хормонална основа  пробваи някой  от тея.Ампулките са 49лв шампоана беше 11-12 пв а хапчетата бяха абе не си спомням кам 20лв една опакофка а мерца май кам 20тина лв шешинцето.аз пих 3месеца също но можеш и да не си взимаш цялата серия де.Сега не ми пада но докато спре ми  оредя и все се каня да я отрежа ама толкова време я пусках и ни и жал но  чакам един чрд да мине и ще я отрежа!!!
е УСПЕХ

HR

05.01.06
17:00

[quote author=“joropower”]мъжки, не бери ядове за косата си, защото просто няма смисъл. тръгне ли тя по пътя на всичко преходно, никакви научни и ненаучни методи не помагат. знам го от собствен опит, което можеш да видиш и от снимките ми  темата за снимки. аз самият дадох доста пари за лечение, но нищо няма траен резултат. момчето по-горе правилно ти каза да погледнеш роднините си по майчина линия - генетичната връзка е тази. всички други причини са само катализатори на процеса - стероиди, стрес и т.н. правилно си си обръснал главата. и аз така по сталински си реших проблема - има коса - има проблем, няма коса - няма проблем. нямай грижа и се занимавай с по-важните неща в живота си:) успех.

:D :D :D много правилно.
Аз имам плешиви роднини и по майчина, и по бащина линия, така че от малък си знаех че в кърпа ми е вързано. От малък имах много високо чело, и линията на косата ми винаги е била със заливчета, дори  от малък когато още беше гъста и нормална. Така че като станах на 21 почнах да я бръсна за да не гледам как оредява. сега съм почти на 24 и дори не съм се опитвал да я пускам, защото знам, че челото ми е станало още по-голямо :lol:
Не  е такава трагедия, има по-стращни неща. Просто трябва да знаеш как да караш гладко избръснатият вид да работи в твоя полза
Поздрави

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1