алкохол

Темата е заключена.
VL

02.01.06
23:56

как се отразява консумацията на твърд алкохол на билдъра - въпрос свързан с празниците и въобще  :)

Лошо се отразява. Има тема тук някъде. Издири я  :wink:

04.01.06
22:00

[quote author=“vladik”]как се отразява консумацията на твърд алкохол на билдъра - въпрос свързан с празниците и въобще  :)

Така както ти казаха зле се отразява...
Но като стана дума за алкохола,можеш да пииваш чат-пат бира-тя има 16 аминокиселини,хмел.Бирени коремчета и тем подобни се получават от мезето-примерно цаца или пържени картофи,но когато се консумира на гладно няма опасност да ти се получи,например последното ти хранене е 19:30 или 20:00,можеш да изпиеш 2 бири към 23:00,пък ако искаш и 5 :).Бирата има и деуретично действие :) Също така и вино може по 1 чашка(е не постоянно),но трябва да не се прекалява тъйкато от червеното вино се повишава кръвното.

SI

04.01.06
22:13

Не пишете глупости, дори да е на шега ! 5 бири - това са много ! Който изпие 5 бири и на следващия ден може да направи качествена тренировка... Е такова чудо няма!

04.01.06
22:19

тая тема бая я разнищехме преди 1-2 месеца
но да ти кажа брато пий си но със граница<не прекаляваи>
живота се живее един път ако искаш да се състезаваш виж там е друго
но със малко алкохол си повишаваш апетита спиш добре и
си отпочиваш психически
ако си женен и работиш някоя гадна чиновническа работа ,просто
няма как но ако си на 18-20 год НЕ ти трябва има опастност след време да
станеш алкохолик

SO

05.01.06
00:25

[quote author=“side”]Не пишете глупости, дори да е на шега ! 5 бири - това са много ! Който изпие 5 бири и на следващия ден може да направи качествена тренировка... Е такова чудо няма!

една вечер изпих 7 водки и на другия ден си поставих рекорд на лежанката.

05.01.06
01:52

една вечер изпих 7 водки и на другия ден си поставих рекорд на лежанката.

Бегаи отук бе , паднах от стола бе брато .Жена ми помисли че получавам
нервна криза като видя как се гърча от смях на земята :lol:  :lol:  :lol:

05.01.06
04:55

Прекален светец и богу не е драг:-)Проблема на алкохола е че трудно метаболизира и когато го има в тялото то се стреми да обработи първо него за да го неотрализира.Това означава че едно прилично напиване забавя значително процесите на растеж които ние така съкровенно търсим и целим.
  Бирата наистина не е толкова проблемна колкото се смята защото наистина не е толкова калорична.Бира може да се пие дори когато се готвиш за състезание.Естествено ако пиеш по 10 бири на ден ще приемаш доста повече калории,но всичко е индивидуално:-)
Все пак смятам,че ако си на диета трябва да се спре бирата.

Моля пишете с нормален цвят
DJGorgio-Astor

05.01.06
15:31

[quote author=“side”]Не пишете глупости, дори да е на шега ! 5 бири - това са много ! Който изпие 5 бири и на следващия ден може да направи качествена тренировка... Е такова чудо няма!

Чакай малко бе..Ти да не си помисли 10 кила бира (5 шишета от ония 2 литра) :shock: Говорех за малките стъклените,но има и друг момент той като изпие 2 бири на гладно ще се напие и няма да може да погълне другите 3… :)

_V

05.01.06
18:56

незнам ама водката на мене ми дава яко пааууааарр в моя спорт. Тва го установих след един рожден ден и сега след нова година вече сам и сигурен  :lol:  :lol:  :lol:

05.01.06
21:41

Ми аз тренирах точно на 31 и както повелява традицията се наковах здраво вечерта и на следваштия ден имах стандарния махмурлук и определено не се чувствах добре боляха ме мускулите - страшна мускулна треска и не можаха да се възстановят мускулите няколко дни - до 3 ти. Тази мускулна треска според мен се дължи на изпития твърд алкохол .

05.01.06
22:54

Има 2 такива теми последната е  общи

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1