03.01.06
19:29
Несъмнено рибата тон е доста вкусна, препоръчаха ми я и сега когато реших да сваля известно количество тлъстинки от себе си.. Ял съм риба тон много пъти, но сега отваряйки консервичката за първи път от нищото ми изникна въпроса: “Добре де, тя е много добра за мойта диетка, ама тва мазното в което се намира (растителното масло) ..?!” На консервата пише 185 гр, 130 грама от които сухо вещество, т.е. самата риба. Остават 55 гр. мазнини. Това да ме плаши ли или не? Това е конкретния ми въпрос. Благодаря предварирелно на всички отзовали се!
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим03.01.06
19:58
Принципно след като сваляш предполагам, че си си определил калориен максимум за деня. Ако приемането на тези мазнини ти увеличават общите приети калории над калорииния максимум - тогава не е хубаво. Решението е: или не ги приемаш(мазнините от консервата) или режеш калории от други хранения.
Все пак ако мазнините са наистина 55 грама - това са 440 ккалории. Те със сигурност ще ти разклатят режима.
03.01.06
20:26
Или просто си намираш риба тон в собствен сос или доматен сос и няма 55 гр мазнина :wink:
каквото и да си приказвами при диета за сваляне на тегло
маи няма място за каквато и да е консервирана храна
03.01.06
20:40
Е много ми се виждат тия 55 гр. Да не са 25? Тия дето аз си ги купувам са 160-180 гр. нето, от тях към 25 гр. бяха мазнини. Като го ядеш просто ги избяхвай, ако са си отделени от рибата. И гледай дали ти влияят на калорииния баланс. Попринцип при НВД основно въглехидратите ограничаваш, другото как да е.
03.01.06
21:19
Благодаря за съветите! Помогнахте ми наистина!
Аз от днес започнах един експеримент, за повече информация -> http://blog.jbibi.com/index.php?section=Фитнес
На горепосочения сайт ще публикувам всичко относно моя режим как върви, колко ми струва какви са резултатите всеки божи ден, ще се радвам на коментари и предложения под всяка статия, стига разбира се да Ви е интересно да ме *следите. Искрено се надявам че ако този екперимент излезе успешен, то събраната информация ще бъде полезна за още много хора целящи същото като мен!
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече